I bland har man tur =)

har länge pratat om att vi behöver en ny säng, vi har bara haft en 160 å velat ha en 180 ny när bebben kommer =)
så hittade vi den här annonsen på blocket å vi hann få en av sängarna!!!


BORTVRÄKES Säng ordp 43200kr nu 12900kr
FÖRETAGSANNONS Säljes av EM Möbler. 30 mars 20:27.Logga in i butiken
BORTVRÄKES Säng ordp 43200kr nu 12900kr
Pris:12 900:- Typ: Säng & Sovrum Piteå: Visa var
Dom sista 2 st sängar bortvräkes till makalöst pris Först till kvarn ......

LyxKontinentalsäng Från svenska scapa Bedding180*200cm . "Ny i kartong"
Cumulus k3020 limited edition

Läcker och snygg säng komplett med Huvudgavel,bäddmadrass,ben samt säng.

För dig som vill unna dig det bästa i säng väg.Säng med multiflexpocket zone indelad med 30mm
latex i mellanmadrass,samt enormt härlig
tjock bäddmadrass med 45mm latex samt
quallofillvadd och kuvertsydd. inkl metallben
samt huvudgavel ,allt i leno grå möbeltyg.

Lätt att ta sig i och ur sängen tack vare den höga höjden på 65cm.

En mycket exklusiv och skön säng....

Om du funderar på ny säng? Missa inte detta erbjudande.....

Köp nu betala 31/8 helt utan kostnader!

ordpris: 43200kr
Nu Endast: 19900kr
Nu dom sista 2 st sängarna 12900kr...
maila in din order för att säkra ditt exemplar!!!!!! Först till kvarn....

Em Möbler
Fläktgatan 10
94147 piteå

"Norrbottens största möbelbutik "


Specifikation : k3020
Komfort Fast komfort på resåren. Den vändbara kassetten har en mjuk(latex) och en fast sida(Visco).

Underbäddar Hög ram med enkelfjädrande bonell

Vändbar madrass:
Kärna Förspänd zonindelad multipocket "Flexizone" Fast

Stoppning Översida 30 mm latex, kvalite 65 kg och Undersida 30mm trögelastiskt skum

Tyg Tyg Leno Mörkgrå 100% polyester
Stretchtyg på liggytan, 32% bomull, 68% polyester

Bäddmadrass 180cm bredd Trensad 45mm latex med quallofillvadd och kuvertsydd med sängtyg på kanten

Ben Metall Hörn 15cm inkl hörnbeslag (8 ben)

Huvudgavel: i leno mörkgrå tyg ,180cm

Sänghöjd ca 65 cm (inkl ben)
Garanti 15 år Garantin omfattar ram och trådbrott som orsakats av material- eller tillverkningsfel

TGIF!!

å nu känns det verkligen som att jag behöver helg.. är helt slut!
natten till torsdag sov jag så fruktansvärt dåligt så hela torsdagen var jag sååå trött.. släckte av teven efter Grey´s, insåg att jag hade ett monster i magen som skrek efter mat, steg upp å åt en banan för att stilla den värsta hungern så jag kunde somna.. näe men visst inte!! då började bebben sparka, å hårt så det var helt omöjligt att kunna sova!! sen blev jag såklart täppt i näsan, kissnödig å törstig å fick kliva upp igen.. när jag väl somnar så dröjer det inte länge förrän jag vaknar igen av att det tok kliar i mina öron (har mkt problem med klåda i öronen), fumlar i mörkret efter mina starka steroider (ren kortison) å droppar i öronen.. å sen hux flux så ringer klockan å det är bara att stiga upp!

så i går blev det en tidig kväll å jag förberedde mej till max:
* äta något innan jag gick å la mej - CHECK
* spruta nässpray - CHECK
* droppa örondroppar - CHECK
* försöka hinna somna innan bebbeb vaknar - CHECK!!

somnade säkert strax före 9 å har sovit hela natten fram till 6, tydligen så har inte älsklingen fått göra det för jag har tydligen kliat fruktansvärt i öronen så han har vaknat ;) men ändå är jag lika trött, det måste bero på graviditeten ;)

promenerade faktiskt hem från jobbet i går, fick sluta tidigare å orkade inte vänta på att Benny skulle sluta.. hade inte dem bästa gå hem kläderna å skorna, men hade inte bråttom så jag tog det väldigt lugnt.. slutade med att jag gick en stor omväg, men det gjorde inte så mkt.. var jätte skönt att vara ute å lunka på.. tog mej i alla fall typ 40 min att gå hem.. så hade jag gått rätt väg å med rätt skor så kanske 30 min =) men nu är cykeln framme så den får börja åka med på morgonen så kan jag cykla hem när jag slutar ..
men nu är det bara 4 arbetsdagar kvar sen tar jag semester i 1½ vecka!!

Vi har inga planer alls till helgen så vi tar den lite som den kommer..i dag blir det säkert lite snask å Let´s dance.. å hoppas på att vi kan sova till 8 på lördag morgon i alla fall =)

Ha en bra fredag!

förkyld..

kände mej lite hängig i måndags å har nu åkt på en förkylning.. ingen allvarlig variant men lagom så man känner sig allmänt risig å hängig.. å nu börjar den roliga hostan komma så fort du tar ett andetag..
enda sovmorgonen i dag å när vaknar jag?!, jo typ strax efter halv 7 typ..var iofs ganska skönt att ta det lugnt på morgonen å kunna äta frukost i lugn å ro, hann plocka undan å städa lite smått också innan Benny komå hämta mej å vi for på MVC.. där såg allt bra ut =) ingen vägning denna gång, skönt tycker jag ;) varför jag ens orkar bry mej om dessa kilon vet jag inte, vet ju att allt är såå värt det =)

i morgon är det dags för skidlopp på jobbet.. ska vara nere på Kronans skidstadio å se våra talanger åka runt =) blir säkert kul, vädret verkar ju bli helt okej så ..

nu göra sig kvällsklar å titta på Grey´s..

Sov gott!!

Alltid lika kul <3

Det är så härligt att lyssna på hjärtljuden!! <3
Bebben ligger med huvudet långt ner å mår gott :-) tror den ligger å trycker lite på aortan enligt barnmorskan, känner ofta att jag får tungt att andas när jag ligger ner å det blir ett enormt tryck över bröstet å det beror på att hjärtat inte orkar pumpa runt allt extra blod, men det försvinner när jag byter ställning .. Tyvärr så är det något som blir värre ju större bebisen blir men helt ofarligt :-)


Måndag...

måndag igen å jag går med tunga steg på jobbet.. först känner jag mej lite krasslig, lite konstig i halsen å allmänt hängig.. sen är det lite jobbigt på jobbet just nu, ganska mkt irritation å konflikter å manmår bara allmänt dåligt å vill inte jobba.. känns jätte trist, för det kommer kännas som evigheter dem veckorna som är kvar =( ska bli så skönt med semester i 1½ vecka!! känner att både kropp å själ behöver det..
K-dag i morgon från 13-17, inget jag ser framemot å vet ännu inte om jag ska delta.. har öppning då så slutar egentligen kl 13, sen har vi ridning å så.. men får se bara för det så blir jag verkligen sjuk.. men har ju haft fruktansvärd huvudvärk flera dagar så vem vet, det kanske jag får i morgon.. för just nu känns K-dagen bara som ett stort ångestmoln..

Budade hem ett vagnsskynke från Hyltanna, tyckte det var sååå fint =)



Tradera är verkligen bra !! =)

Tradera!

Tradera är allt bra! Man kan hitta så mkt bra saker :-) budade hem lite blöjor för en billig peng för det kommer det nog gå lite av :-)


Närmar sig :-)


Good morning!!

Tidig morgon som vanligt =) hade så svårt att somna i går, är som van att somna när jag lägger mej på kudden, men inte i går.. låg bara å vred å vände.. å när jag började känna att nu börjar ögonen bli riktigt trött näe då vaknar bebben å leker kung fu eller nå =) kom även på att jag skulle testa deklarera å det gick att komma in, å plus blir det på kontot till midsommar!! =) å efter det kunde jag äntligen somna å då var kl kanske 12, vilket är jätte sent för mej ;)

I går for Cornelia till Malin, blir alltid så tyst å tomt när hon åker, men i dag ska vi till stallet =)

Satt å prata med min kusin i går om föräldrapenning å liknande, hon är så bra på förklara å gör det så enkelt för mej, Tack för att du guidar mej i djungeln =) önskar jag hade världens bästa jobb som har jätte hög lön, men det har jag inte nu å jag vill ta ut så lite dagar som möjligt så kommer nog leva väldigt snålt om vår ekonomi tillåter det! hur har ni andra resonerat??

Fick oss en tripp trapp stol av våra kompisar, så när jag blir ledig ska jag ta å slipa upp den å måla den vit.. fick även deras gamla barnvagn som såg jätte fin ut.. så den tänkte vi ta upp till Vyöni så finns det alltid en vagn där när det kommer små barn, vilket det börjar bli gott om i våran släkt just nu =)
Insåg i går att jag ska "bara" jobba 10 veckor till, minus nån vecka när jag har semester.. så kanske 8 veckor kvar att jobba om man bortser från lite röda dagar å så.. det kommer ju gå sjukt fort!! behöver verkligen lite ledigt.. jobbet suger musten ur mej.. känns så trist att känna lite små ångest att gå på jobbet, jag har ingen fantasi till något, allt känns bara tungt hela tiden å stämningen är jämt lite halvtaskig med många som är trötta å less som jag..för försöka boka in mkt på helgerna så man alltid har något att se framemot =) BM nästa vecka, sen blir det påsk med ev. långledighet (om jag får beviljad semester) å då är vi redan inne i april..kommer vara ledig från den 5 april-15april =) å då ska jag vara uppe i vyöni hela tiden å bara njuta!!

Näe plikten kallar! Lycka till med deklarationerna i dag ;) !!

En dag i Sjulsmark..

I dag packade vi in oss i bilen å for till syster yster å Inez i sjulsmark.. med väskan packad med pinnbrödsdeg, falukorv å varmchoklad begav vi oss upp på Olles backen å grillade å åkte lite stjärtlapp å bob =)
eller kan väl inte säga att jag åkte speciellt mkt, är ju så jobbigt att gå upp igen ;) jag å Inez åkte tillsammans när vi skulle gå hem..















Roligt var det i alla fall =)
















En mysig dag blev det i alla fall å vi hann fånga dem soltimmar som vädergudarna bjöd på i dag.
Väl hemma har vi bara tagit det lugnt, med lite städning, middag å efterrätt å nu myser vi bara  i soffan =)

Ha en trevlig kväll!

Fredag!

Äntligen fredag!, ska bli så skönt med helg å vädret verkar bli toppen =)
vi planerar att åka på ormberget på lördag å åka madrass å grilla korv, ska bli super mysigt..

I går på samlingen fick jag höja rösten lite grann till barnen å sa till dem att när det är så hög ljudnivå så blir bebisen stressad å sparkas jätte mkt.. en liten kille på 2 år tittar alldeles förskräckt på mej å på min mage å börjar sedan gråta.. när vi väl lugnat ner han å frågar han varför han blev ledsen så säger han: jag vill att bebis ska komma ut!! han tror att bebis är dum med mej när den sparkar mej.. har inte reflekterat över det så mkt, men varje gång jag ska klä på han så tar jag upp han i famnen å han frågar varje gång om bebis sparkar? vet inte om han är rädd att han ska få en spark när han sitter i min famn.. tänk om man kunde få höra hans tankar vad han tror att jag har i magen egentligen å hur den har kommit dit.. har försökt förklara för han att bebis inte är dum mot mej å att magen är bebis hus tills den vuxit klart, å sen när den är klar kommer den ut å då kommer jag och visar åt dej om det blev en flicka eller pojke.. det härliga lilla livet, så vi satt tillsammans i går å grät, jag blev så rörd å kände lite att jag skrämt slag på barnet när jag säger att den sparkar mej, har aldrig funderat desto mer på hur han tolkar det..

Ny dag, nya tag.. jobbar till 16 i dag sen blir det äntligen fredagsmys!!

Ha en bra dag =)

Magen..

Var till BM förra veckan. Knodden mår bra å jag mår bra =) Sfmåttet låg på 25 å hjärtljuden låg denna gång på 144, å livlig som tusan var den =) förra gången var hjärtljuden på 136..så man kan inte gå på det heller om det är en pojke eller flicka ;)
men magen börjar ta form å jag känner mej mer å mer otymplig å osmidig på jobbet, speciellt vid påklädningen är det jätte jobbigt..




Helgen!


En liten update =)

Länge sen sist, men har inte haft nån motivation att blogga.. men en liten update kan jag väl komma med så här på morgon kvisten =)

I torsdags packade jag å Cornelia bilen å åkte upp till Vyöni. vi hade lilla Inez med som sällskap i bilen så inte en tyst stund i bilen =) syrran skulle köra upp sin egen bil till verkstan., den har nå fel på växellådan, så vi fick köra bakom henne hela vägen i fall något skulle hända =)

På fredag tog vi en tripp in till Ötå å handlade lite grann, väl hemma blev det stor bak !! jag slängde i hop 2 budapeststubbar, en med mandariner i å en med hallon/blåbär *mums*
vädret var inte det bästa så det var en inne dag.. det stormade å snöade lapphandskar..

Men på lördag när vi slår upp våra blå så skiner solen å det är fler plusgrader!! tjejerna är ute säkert i 4 timmar i streck å bygger på en snöhäst, som resulterade i en isbjörn ;) vi grillade korv å drack choklad, ni vet sånt som man gör på våren..

Söndan for vi hem redan vid 9, för Inez skulle på kalas hos Felicia som fyllde 4 år! men det var skönt att komma hem tidigt, vi började storstäda lägenheten, vilket verkligen behövdes!!

Snart vankas det påsk, å jag tror jag ska ta semester hela påsklovsveckan.. vi åker upp till Vyöni den 5 april å skulle ha åkt hem på måndan den 9 april, sen tillbaka på fredag.. så jag tror att jag tar ledig å stannar hela tiden å verkligen vilar upp mej.. Benny måste nog åka hem å jobba, men jag måste vila upp mej.. orken å lusten har helt blåst bort, kanske kan hitta nån motivation i skogen som gör att jag klarar mej majmånad ut =) vad tror du mamma? orkar du med mej i 1½ vecka? =)

En liten graviditetsupdate kan vi väl också slänga in.. är i v 27 nu, det är nu bara 96 dagar kvar till BF!! bebben lever om i princip hela tiden, men det är bara mysigt!! längtan efter h*n är enorm!, speciellt när alla börjar klämma ut sina små liv å vi är dem enda kvar så känns det som att tiden står stilla.. men riktigt sist är vi inte, mer än så säger jag inte ;) time will tell !! =)=)=)
magen växer också jätte fort nu, märks väldigt tydligt på kläderna.. än går det ingen nöd på mej.. vill inte köpa nå speciella mamma tröjor å sånt, så försöker att inte köpa så mkt kläder nu, å gör jag det så köper jag sånt jag vet att jag kan ha sen också.. nu är det bara lite amningskläder som ska införskaffas inom en framtid..
bloggar på jobbet så har inga bilder att slänga upp, ska göra nå collage vid tillfälle å slänga upp en liten bild från i helgen i alla fall =)

näe, nu är det dags att börja arbeta! ha en bra dag alla, det verkar bli en fin dag med massa solsken!!

Saknar dej!


Fynd!


Stockholm!

Har varit en super trevlig helg i Sthlm !! kom fram sen på torsdag kväll så blev inte så mkt surr innan vi kastade in handduken =) på fredag träffade jag upp Jennie å Lily på stan å drog en fika å shopping, som avslutades med att vi mötte upp Lisa å tog en after work.. orutinerad som jag är så drog ju jag på mina klackskor, dock ingen hög klack, så det resulterade i att mina trampdynor höll på att gå sönder.. slutade med att jag sökte efter nya skor att ta på mej men fann dock inga.. tur jag hade med mej ett par andra =)
på fredag kväll kom Lisas polare förbi å vi satt å surra å kolla på tv å Andreas lagade go mat till oss..

På lördag var Lisa ledig så vi drog i väg ut i solen.. hittade en fin plats att sitta på vid en husvägg vars solen verkligen värmde å latten satt som en smäck =) längtar så till sommaren!! fyndade lite till bebben på Villervalla som hade utförsäljning, blev en huvtröja å tre mössor å allt var på 70%, så de kostade mej bara 170 kr, det kallar jag fynd =) blev mkt turkost, men älskar verkligen den färgen å det passar till både flickor å pojkar så =) infogar en bild i ett annat inlägg..
sen blev det lite andra kläder från Lindex som gick i grönt =)

på söndag blev det tidig avfärd hemåt.. mötte upp bror å Sus på arlanda som var på väg mot Dubai, kul att hinna träffa dem å säga hej då =)

Alltid kul att besöka Sthlm, men en helg räcker ganska bra.. som tur är kommer Lisa med familj upp till påsk så då träffas vi igen =)

Näe nu drog kl i väg å det är dags att gå ner å jobba!!

Ha en bra dag !!

Å grattis storasyster som fyller 31 år i dag!! =)

Inte bara en dans på rosor...

Att vara gravid är inte bara en dans på rosor.. När plusset på stickan kommer är man så totalt överlycklig att du inte kan sätta ord på det!! Veckorna går å allt som känns än, är brösten som verkar växa i rasande takt.. sen kommer illamåendet! jag hade "turen" att BARA må illa, utan att kräkas en enda gång.. men att må illa konstant i typ 6-7 veckor från morgon till kväll å inget hjälper så tar det på krafter å humör.. Å inte att tala om denna trötthet som drabbar de flesta å som drabbade mej med ett slag i ansiktet =) den verkar än hålla mej i ett stadigt grepp. Jag hoppas vårsolen ska ge mej lite krafter..
sen ska vi ju inte tala om alla dessa hormoner som spökar, det ena byts av av de andra å man blir helt kokko!! trodde aldrig att jag skulle påverkas så mycket, men sånt kan man ju aldrig veta å kan ju bara hoppas att allt vänder å blir som vanligt igen sen när vår skatt kommer =)
men det som tar mest på mej, som jag tycker har varit mest jobbigt å som är riktigt jobbigt det är viktuppgången.. det är en sån stor omställning från att ha varit jätte smal hela sitt liv till att lägga på sig ett X antal kilo som bara vill sätta sig över rumpan å låren =/
alla i min närhet tycker jag ser välmående ut nu, så man undrar ju hur jag har sett ut då?! har jag haft sån skev bild av mej själv å trott att jag har sett "normal" ut å tycker nu att jag är "fet".. man är ju som man är, men man får trösta sig med att det kommer något gott ur det =) å det kommer vara värt vartenda kilo jag lägger på mig..

Nu är vi i alla fall i v 25 å magen växer stadigt den med.. börjar bli svårt med jackor, speciellt på jobbet när vi är ute mkt.. som tur är hittade mamma en gammal dunjacka som var stor å bylsig som jag kan ha på jobbet så jag inte fryser om magen =) men måste säga att jag längtar till våren när man inte behöver så mkt kläder!!

Nästa vecka är det dags för besök hos barnmorskan igen, å nu ska vi börja mäta magen.. denna gång ska Benny med så han också får lyssna på hjärtat å ställa sina frågor han har.. =)

Annars så har vi en livlig krabat, den sparkar mest hela tiden å det gillar vi =) än sover jag så tungt så jag vaknar inte på natten av att den sparkar.. men natten då jag låg i magsjuka sparka den konstant i flera timmar å då vet jag att jag tänkte: tack å lov att jag inte är så lätt väckt om den håller på så här hela nätterna ;) min skatt!! som vi längtar efter dej!!

Nu börjar kl dra i hop sig å jag ska gå ner å arbeta lite grann =) drar till sthlm i kväll så en update kommer efter helgen!!
ha en trevlig helg alla!!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu