snorig dam..

Gumman har gått å blivit lite förkyld.. hon somnade vid 18 i går å sov till 21, vaknade å var jätte pigg så hon fick komma upp en stund.. hörde då att hon var snorig å rosslig.. hon somnade om igen vid 22.30 för att vakna igen vid 23.30 å gråta hysteriskt.. pappa fick gå lägga sig i Corrans säng då han ska upp tidigt å jobba.. gumman var ledsen till å från fram till kl 01, hon ville inte amma eller ha flaska så hon åt vid 18 å sen ammade jag henne 06 i morse.. så i dag har vi sovit till efter 9..
Hon är pigg å glad i alla fall fast snoret bara rinner från näsan, tacka vet jag "näsfridan" =)
så i dag blir det en hemma dag =)
 
Till helgen ska vi gå på konsert i Kulturens hus =), Cornelias klass ska vara med så ska bli kul å fara å titta =)
så gälka blir i stället nästa helg!
 
I går var vi på stan med Jossan å Elvira.. vi lunchade på mat o prat å shoppade lite granna.. ja unnade mej själv ett par jeans från gina tricot då alla jeans blivit för stora, gjorde värsta fyndet.. kostade 299, men hade fullt stämpel kort så kostade mej bara 149 kr =)
sen blev det en body å strumpor till gumman å några julklappar till Corran =)
I år ska vi inte alls köpa så mkt, vi kommer att spela julklappsspelet på julafton.. vet inte riktigt hur det går till, men alla ska köpa 3 paket å dem får inte kosta mer än 50 kr/st å sen spelar man å har man tur får man jätte många paket eller inget alls =)
Miléa får vänta till nästa jul, hon kanske får en klapp bara för att få ett paket å slita i =)
 
Kram på er!

Måndag!

Måndag igen å då är det dags för lek i kyrkan :-)

Såg att snön beräknas komma på fredag enligt yr, hoppas dem håller det!! Tröttheten man får av det här vädret är helt obeskrivlig.. Nu vill vi ha vitt å ljust!!

I dag kom även gummans fina kläder som jag fått uppsytt av Mikaela ölvebo, super nöjd!


5 månaders kollen

I dag var det dags för vägning, mätning och vaccination.. Gumman väger nu 7890g och är 66 cm lång :-)
Denna gång stack dem henne samtidigt så hon blev bara lite ledsen å det gick snabbt över :-) tack å lov för det!


Det kliar!!!

Gumman har haft en längre tid torrfläckar på kroppen.. Det började med att hon fick på benet men nu verkar det vara över nästan hela kroppen.. Vi smörjer å smörjer men det blir inte bättre, å i går kväll vid 22:30 låg hon å verkligen gned rumpan mot sängen, kliade säkert jätte mkt på rumpan å ryggen.. Så jag provade byta blöja så det inte skulle vara fuktigt men det inte.. Å vid det här laget är gumman klar vaken! Smorslade in hela barnet i inotyol (eller hur den nu stavas) å kliandet slutade, men nu var hon ju pigg i stället.. Så hon låg å surra nästan till 12 innan hon somnade!! På onsdag ska vi till BVC då får jag rådfråga bm om det behöver smörjas med kortison.. Har själv varit eksem barn när jag var liten så kanske nå sånt som spökar..


Sjuk?

Gumman har inte alls varit på bra humör.. Små gnällig å i kväll började snoret rinna.. Hon vaknade flera ggr å var jätte ledsen, somnade om i min famn å vaknade varje gång jag försökte smyga ut.. Gav henne en supp så kanske hon sover bättre, är så orolig i sömnen, ligger å snurrar å sparkar å gnider sig i ögonen..
Så nu fick hon sova i våran säng :-)
Å självklart ligga på tvären!


2012-11-12

Då föddes underbara Alicia ❤ hon vägde 3300g och var 48 cm lång å helt underbart söt!
Längtar tills vi får träffa fasters plutt!!


Lördag

Grått å trist så långt ögat kan nå.. Så vi har rantat runt hela dagen med mamma.. Köpt lite julpyssel å gumman fick sig en liten leksak som gör ljud av Mommo :-)

Nu vill jag julpynta!! Älskar alla dessa julstjärnor, blir så mysigt..blir tjuvstart i år igen med några dagar i alla fall :-)

Till middag gjorde vi lasagne å bjöd farmor å Emma på mat..

På måndag ska jag å mamma på stan på morgonen å sen ska hon följa med till kyrkan med oss :-) det blir kul!

Försöker börja vänja gumman att sova i egen säng.. Går väl lite sisådär ;-) hon snurrar som en tornado å ligger å sparkar i gaveln hela tiden, så i förrgår lyfte jag över henne till slut för jag kunde inte somna som hon levde om..Vaknar mest hela tiden å är mkt svårare att söva om henne när hon ligger där, å speciellt när hon bara ligger å flinar :-)
Men tar det lugnt, hon får somna där å vaknar hon å jag måste ta upp henne för att söva om henne i vår säng så gör det ingenting.. Jag sover själv bättre när hon är nära :-)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu