Aj...

Nu står jag inte ut mer.. måste ta en paus i ammandet å låta tissarna läka..känns hemskt i mamma hjärtat att inte kunna ge sitt barn den närheten, men som lite lindring i det hela så får hon ändå min mjölk men hon får äta den från flaska.. jag tror att hon har legat lite fel när jag ammat därav mina såriga bröstvårtor =( det har känts som att hon legat bra, men hon kan ju inte ha gjort det för då ska man tydligen inte kunna få så såriga bröst..
så nu behandlar jag med bepanthen å pumpar för att vila, sen när dem är läkta kommer jag amma henne igen.. är bara lite orolig över höger bröst, kommer nästan ingenting när jag pumpar så vet inte hur jag ska lyckas med det.. för det är ju såklart det ondaste bröstet, men i värsta fall så måste hon ju få amma från det bara för att det inte ska sina..Ledsen mamma är det i alla fall =( känns som att jag sviker mitt barn, för jag vill verkligen amma henne för det är det mysigaste som finns.. men jag ska kämpa in i det sista!!
 
näe nu har vi lite besök här, så ska vara lite social =) 

Nu är hon här!! =)

Den 20 juni kl 08:40 kom Miléa Märta Greta Björnfot till världen!!
 
 
Hon vägde 3545g och var 49 cm lång å helt perfekt!
Lyckan när hon ligger på mitt bröst är helt obeskrivlig..
 
 
 
 
På fredag fick vi åka hem redan vid 10.. så skönt at få komma hem å få slappna av ordentligt.
Allt flyter på bra, hon är jätte snäll.. hon äter, sover å skiter =)
Jag mår också bra =) har bara väldigt ont i mina bröst.. har verkligen ordentligt med mjölk så dem är typ stenhårda å super ömma hela tiden, det typ svider i dem.. sen har jag även fått JÄTTE såriga bröstvårtor så varje amningstillfälle är vldigt plågsam, men vad gör man inte för sin dotter =) 
Har fått köpa amningspump å tömma ut lite mjölk när det gör alldeles för ont.. I morse var dem så fulla å ömma å var tvungen att pumpa ur båda brösten å ge flaska till henne, för de hade gjort för ont att låta henne amma.. känner mej hemsk :/
Men det går över å jag hoppas verkligen att det gör det snart =)
 
På fredag kommer mommo å "moffa" Uffe, mamma längtar sååå .. kan tänka mej att det är lite jobbigt att bo lite längre bort nu, inte lika nära till barnbarnen..å det ycker jag är jätte trist, fast vi trivs jätte bra att åka till Vyöni så saknar jag att ha henne nära..
 
På torsdag är det dags för första BVC besöket hos Annika =) ska bli spännande att se hur mkt hon gått upp i vikt.. hon vägde 3545 när hon föddes, hon hade gått ner till 3450 när vi blev utskrivna på fredag å på söndag när vi var på återbesök vägde hn 3550.. duktig tjej =)
 
Nu har ni fått en liten uppdatering så ni vet att vi mår gott =)
 

V 40+0

å ingen bebis än.. börjar bli lite otåliga nu, speciellt Corran =) varje morgon är lite av en besvikelse, varför man nu alltid tror att det bara händer på natten.. =) men men , den som väntar på ngt gott !!

Har tid till bm den 25:e å den hoppas jag slippa =)






(40+0)

I lördags var jag å fixade mina naglar hos Josse.. blev super nöjd!!
Resultatet:





Då är det typ håret kvar att fixa, är verkligen i behov av en klippning, tror jag har typ sicksackat hår baktill, ser förjävlig ut.. å färgen vette tusan vad det är.. det är då verkligen en blandning av en massa olika =) kanske drar i lite slingor eller så väntar jag till hösten å fixar det då =)

v. 39+0

inte minsta lilla känning än.. men jag tycker att i stället för att ha det jätte trångt i magen och ha som mål att trycka ut fötterna genom magen kan den lilla bara komma ut i stället..!! helt sjukt hur man kan längta efter något så otroligt mkt!!
är i alla fall glad över attt magen är lliten å nätt, man har nog med krämpor ändå.. just nu är det handen som är jobbigast.. fingrarna sover hela tiden å handen värker..






näe men tur man inte har gått upp i vikt i alla fall *hahahah* 

nu sitter jag å Corran å väntar på att Luttus flickorna ska komma hem så vi får gå å hälsa på hos dem =)


Lite less..

Nu börjar jag bli less på att vara gravid! Får nya krämpor hela tiden.. Den senaste är högerhanden som gör jätte ont.. När jag vaknar kan jag inte knyta näven å fingrarna sover typ hela tiden, har ingen kraft i den alls.. Är väl säkert nån nerv som ligger i kläm tycker bara att det är konstigt att det gör ont i hela handen.. Förhoppningsvis är allt över snart!

I dag har vi rantat runt lite på stan å på storheden. Träffade mkt folk vi känner så det var kul :-) nu ska vi snart tända grillen å grilla lite kött *mums*


Regn, regn å åter regn..

har ju inte varit så värst roligt väder, jag tycker de är ganska skönt... då kan man ligga å vila med gott samvete.. men då är 9 åringen i huset så rastlös å uttråkad så man hör nästan väggarna suckar.. tror hon inser nu att hon hellre vill vara på fritids än vara hemma med mej på dagarna.. jag sover ju ganska länge när jag lägger mej på dagen, är utan bil å är allmänt trött, så hon hade nog inte haft så roligt..

snart ska vi ta en söndagsbastu å bara ta det chill resten av kvällen tror jag..


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu