2 vingliga steg :-)

I dag tog gumman 2 väldigt vingliga steg helt själv :-)
Ska bli spännande att se när hon väljer att börja gå!

I helgen åkte vi upp till vyöni å överraskade mamma å Uffe :-) Jens med fam var där så vi passade på så vi skulle hinna träffa dem oxå! Alicia hade blivit så stor!
Milea trivdes bra, har krupit runt ute på gården, badat bastu, grillar korv, åkt spark å bara varit allmänt överallt! :-)
Å Willis trivs, får springa ute hur mkt som helst!!
Nu längtar vi till torsdag så vi får åka tillbaka!

I dag var vi i kyrkan å lekte, Milea är verkligen överallt å hon hörs nog mest av alla ;-) våffeldagen till ära bjöd kyrkan på våfflor! Mums var det :-)

Har även hunnit med ett besök till tandis i morse å skrapat tandsten! 👍

Nu slapp i soffan innan sängen kallar 💤💤


Helg!

Fredag igen! Inga planer för helgen, blir nog lugnt å stillsamt..

I går hade jag besök av fina syster Erika å hennes kanonkula ;-) väntar ivrigt på att dem 2 små liven ska komma ut!! :-)

Var även på återbesök till läkaren å allt såg bra ut.. Han slog mej lite på fingrarna när jag använder topps :-) men har sån klåda i öronen å då måste jag ju klia.. Fick i alla fall veta att jag bara förvärrar eksemet i öronen när jag kliar.. Så behandling med droppar, bomull i öronen när jag duschar å inga topps!!

Deklarerat har vi hunnit med oxå, blev en återbäring för oss båda, helt perfekt inför det kommande bröllopet ;-) 👰💍

Kan även tipsa här på bloggen, om ni är sugen på att beställa barnmössor eller till er själv i en massa olika tyger kontakta mej! Min moster syr för endast 75kr, gumman ska få sig en grön med ugglor! Samma tyg som jag beställt från busmonster, men bättre passform å mkt billigare!!


Egen tid

I dag har mamman i huset fått lite egen tid! Första gången jag lämnat Milea med någon annan.. Hon har fått vara med Mommo, Uffe å Inez medan jag var nagelmodell till Josse.. Det hade gått jätte bra!! Hon hade dock inte sovit så länge så hon var ganska så trött så hon somnade strax före 18..

Hon är även fått sina framtänder så nu har hon hela 6 tänder! Jag gillade ju hennes vampyr liknande leende ;-)

I morgon blir det en liten snabb tripp till Ikea å handla lite grann.. Vi brukar göra Ikea ganska fort!

Trevlig helg på er!


Självkritisk?

I bland undrar man om man dömer en själv lite för hårt.. Jag har alltid sett mej som en person som inte är speciellt duktig på nånting. Väldigt medelmåttig! Jag är väldigt försiktig och ganska tystlåten av mej, osäker på mej själv i vissa situationer och är " rädd" för att göra fel..
Allt jag lärt mej på utbildningen känns som bortblåst, å jag i frågasätter om jag ens klarar av mitt yrke!
I bland känns det svårt med planeringar, fantasin finns inte där och brist på kreativitet.. Utvecklingssamtal har jag ännu inte haft med någon förälder och det känns skrämmande! Vad säger man, hur säger man saker? Allt sånt kan jag stressa upp mej över.. Allt har ju sin första gång och allt blir lättare ju mer erfarenhet man får! Kanske dags att börja peppa sig själv i stället för att intala sig att jag inte kan!!


Vars tog veckan vägen!

Redan torsdag i dag! Shit hinner inte med alls..
Har inte alls gjort mkt i veckan, har hållit oss hemma :-) jag är en riktig hemma människa å trivs verkligen att vara hemma!
I går blev jag erbjuden jobb :-) är i lite valet å kvalet å måste fundera lite.. Är i en förskoleklass å jag har ingen direkt erfarenhet från det, har aldrig ens vickat i 6 års så det känns främmande! Sen var det bara 75% vilket hade varit grymt skönt men lönen blir ju inte så bra när man inte har direkt hög lön :-/ sen hade det varit promenad avstånd! Men ska höra lite mer innan jag bestämmer mej..

I morgon ska jag äntligen få göra något en stund själv! Mamma å Uffe ska vara med gumman medan jag ska å få nya naglar!!!

På lördag ska vi åka på Ikea å handla lite grejjer till flickornas rum.. I Corrans rum ska nästan allt ut å kastas å in med lite nytt.. Blir även en rejäl rensning då hon är duktig att samla på sig saker :-)
Lill gumman ska få sig en expedit hylla, en lampa å kanske lite nya leksaker :-)

Näe nu kallar en bajs blöja! 👍


Soliga dag!

Ny vecka igen! I dag har gumman börjat rulla i sängen redan efter 4!! Men vi klev inte upp förrän 6 å redan vid 7 somnade vi om å sov till 9..

Dragit en liten dammtorkning genom lägenheten, alltså har aldrig bott någonstans vart det blir så fort dammigt! Vårt sovrum är nog värst, äckligt som fan! Är nog dålig ventilation i dessa lägenheter..

Sen har vi varit ute en sväng å åkt pulka å busat med hunden..

I dag är det även tid för lite bus i kyrkan med kompisarna å efter det ska vi på 5 års kalas!

Resten av veckan är oplanerad :-)


Nytt till mej!

Hittade mej ett par nya jeans å en blus!


Fredag!

Då var det fredag igen.. Gumman vilar lunch å jag läser.. Ska dra ut på storheden när hon vaknar.. Har lite presentkort på hm så ska kolla om jag hittar något till mej själv för en gångs skull!! Gumman har massor med kläder men av någon anledning slutar det alltid med att hon får något nytt å jag blir utan :-) men vill ha mej nå nya vår leggings å nån skön vardags topp!

Ska även köpa toning, ser ut som att jag är gråhårig med min enorma utväxt!! Funderade på slingor med ids inte hålla på så håller mej brunhårig.. Vet att jag trivs bäst med det!!

Har börjar läsa en ny bok, eldvittnet av Kepler.. Vilken spännande bok direkt från kap 1!! Vill inte lägga i från mej boken..


Första febern..

I går på eftermiddan fick gumman feber.. När hon vaknade låg hon på 39,1.. Ändå pigg å på bra humör..:-) lite hängig såklart å ville för en gång skull mysa i famnen.. I morse vid 6 låg hon på 38,1 å när vi skulle gå vila vid 7 var hon nere på 37,8 så förhoppningsvis ger det med sig fort,, kanske tänder som spökar..:-)
Eller så är hon som mamma å bara är sjuk i en dag, sist jag hade feber var 2005..

Nu har vi vilat färdigt å ska gå äta frukost!


Måndag

Måndag igen! Veckorna bara springer i väg.. Helgen har verkligen varit lugn, lite inhandling av mat å lite städ..annars bara myst på hemma.
I dag har vi varit i kyrkan igen, dem leker så fint alla barnen :-) stumpan ramlade å slog huvudet i en stol :-/ trött som hon var så blev hon extra ledsen.. Somnade så gott i vagnen på väg hem.. Nu sover hon för kvällen efter en riktig bus eftermiddag! Kan ju alltid be till Gud att hon ska sova till 8 :-) inte för att det skulle hända i första taget, det är kl 6 om inte tidigare..

Resten av veckan har vi inget inplanerat, hoppas på mildare väder så vi kan promma.. Nog för att vi kan gå ändå men vovven blir så frusen..

Har även bokat tid gör borttagning av tandsten, så den 25/3 är det dags för det.. Så skönt med försäkringen bara knalla tid utan att behöva bry sig om vad det kommer kosta..

På återseende!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu