Halkat efter med bloggandet..

När man har Facebook å nu instagram kommer bloggen lite på sidan om.. Sen har brist på motivation å tid oxå spelat en stor roll..

Dagarna knallar på här hemma å gumman utvecklas för var dag som går :-) magknipet på kvällarna har gått över, sen om det är pga dropparna från Finland vet jag inte men jag tackar gudarna att det släppt!! Hemskt att se sitt barn ha så ont..

Älsklingen börjar jobba på måndag, känns konstigt efter att ha varit hemma 9 v tillsammans.. Så nu måste jag å gumman hitta vår vardag :-) ska försöka komma i gång med promenerandet som halkat efter av många olika anledningar.. Men dem sista kilona ska bort!!

I kväll har vi varit och firat Rolf som fyller 60.. Gumman var mestadels nöjd men efter den 100:ade famnen å magknip så fick det vara nog.. Gråtandes somnade hon i mammas famn.. Nu sover hon sen 30 min å vi myser i soffan med en massa tända ljus ... Älskar hösten!!


Tolka babygråt..

I bland är det inte lätt att veta vad som är fel när hon gråter.. Hon har kommit i nån period när hon från ingenstans börjar gråta å blir jätte ledsen.. Nästan lite panik gråt å hon är så svår att trösta så mamma hjärtat gråter..:-( vet inte om det är att hon har mycket gaser i magen för hon fiser som en karl 24 timmar om dygnet :-) Har era barn haft/har någon skrikperiod? I övrigt är hon jätte pigg å glad å vill gärna vara med :-) har börjar sova betydligt mycket mindre på dagarna, hon är jätte trött men sover kanske max 1 timme åt gången.. Så vaknar hon å är med en stund å så sommar hon igen :-) Känns fortfarande lite konstigt att jag inte ska i väg å jobba, att jag får vara hemma med henne !! :-) Måste boka tid för mina naglar, utväxten är inte att leka med plus att 4 st har lossnat :-) Men dem andra sitter som berget med inga släpp!


Onsdag

I dag har vi inte alls gjort mkt.. jag å gumman har sovit till nästan 10.30 =) sen har vi bara tagit det lugnt hemma hela dagen å busat på..
 
 
 
på eftermiddan for vi å hälsade på gammelfarfar å Lena..
 
 
Nu ska jag mysa ner mej i soffan..
 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu