Lite rutiner..

Nu börjar vi få in lite rutiner på morgonen! Det tar sin lilla tid att göra qi ordning 2 barn å det ska tajmas med amning etc.. Å sen så är det ju såklart väldigt vanligt att när vi väl gått utanför dörren så kräks Lovis ner sig.. Vill inte lägga ner henne i vagnen för snabbt efter amning så vagnen ska bli nersydd.. Har dock garderat mej med handduk i vagnen men ändå.. Jobbigt med en kräk bebis 😔 




En kräkbebis...

Nu har Lovis hunnit bli 1 1/2 vecka gammal. Amningen är i gång utan som helst besvär 👍👍👍👍
Dock så kräks hon väldigt mkt :-/ speciellt på morgonen, då kommer först allt överflöd men sen kommer det lite kaskad spyor som kommer från magen.. Enligt bm är det ingen fara så länge hon ökar i vikt å det gör hon, men jobbigt är det :-/
Får hoppas det ger med sig när magmunnen blivit lite mer tränad 😊

Nä nu vila en stund innan besök på BVC!



Lovis Sofia Maria Björnfot

Den 8/3 kl 12:50 kom äntligen vår skatt 💕
Förlossningen gick väldigt bra! Fick värkar vid 6 tiden, så det gick relativt snabbt 😊 hade även en toppen barnmorska!
Sov en natt på bb, å det var nog den längsta vistelsen jag varit med om.. Benny for vid 17 för att möta upp milea å dagen efter vid 15 fick vi åka hem.. Delade även rum så det var lite speciellt.. Ville inte störa henne så ides inte ringa runt en massa heller..

Amningen har kommit i gång bra, inga sår!! *peppar,peppar* hon har däremot kort tungband å jag vet inte hur mkt det påverkar allt.. Hon har lite svårt att få grepp om bröstet å sätter du tutten i munnen kväljer hon bara, å jag märker att hon gärna vill snutta vid bröstet.. Så tutte vill jag gärna att hon ska ta!
Ska fråga bm på onsdag!









Övertid!

Jaha, då var vi inne på övertid, 40+1 i dag.. Suck!! Har väntat så länge nu å trodde verkligen att jag skulle få tidigare än bf..
Fick värkar förra lördagen å öppnades 2 cm men sen dog det ut å inget efter det :-/ det var jag inte heller beredd på, trodde verkligen att när det väl sätter i gång så blir det bebis :-)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu