Det tar sig..

Nu börjar det ta sig.. 60% in i graviditeten!!



är i alla fall på rätt sida om strecket =)


Helgen..

i helgen har vi varit uppe i Vyöni.. jag, hjärtat å Inez åkte i väg å även bror å Sus var där.. har bara tagit det lugnt, med ute bastu, skoterkörning, korvgrillning å bara allmänt myst på =)
om 2 veckor åker jag, Jenny å Inez dit igen å blir från tors-sön, ska bli riktigt skönt!!























nya tag i morgon, börjar veckan med en öppning å avslutar dagen med sista LLT rundan!!! på torsdag kväll åker jag till Sthlm =)

på återseende!

Härliga sooool =)

I går var det ju verkligen toppen väder!! tack för det jobb jag har =) vi var ute i princip hela dagen.. kl 9 gick vi i väg till skidstadion å åkte skidor å klättrade i snöhögarna, tillbaka till förskolan till 11 för att äta lunch.. började prata om att vi borde åka in till stadsparken ngn dag å åka på grodan, å spontana som vi är packade vi i hop lite mellis å tog bussen in till stan, kom tillbaka kl 15 med en hög utslagna barn å två trötta fröknar =) men solen gör verkligen att man blir på bra humör å jag känner verkligen hur mkt jag vill ha sommar å sol !! däckade helt tidigt i går, precis som alla andra dagar, å skulle upp vid 7.. låg länge å velade om jag skulle börja 8 el. 9, har egentligen planeringstid där i mellan, men bestämde mej till slut för att åka till 8.. när jag ska börja klä på mej ytterkläderna så ringer min kollega å kollar om jag kan stänga i dag pga ingen vikarie å då börjar jag inte förrän 9!! åååå jag som var så trött, hade ju fått sova 1 timme till *suck* så pappan i huset får ta stallet i dag.. På torsdag ska vi få gå på Kaj Pollaks föreläsning på nordkalotten, ska bli riktigt spännande.. har hört så mkt bra om den!! å fredag är det kort dag å sen blåser vi upp till vyöni.. mest troligt så tar jag med mej Inez på jobbet för Jenny å Matte åker så tidigt till gränsen å Inez ska med oss till vyöni =) Näe ska nog vila på soffan 1 timme innan jag ska jobba.. ha en bra dag!!

Vagnen!

I dag kom vår vagn :-)
Vi bestämde att en fyrhjuling passar oss bäst, sen vet jag att det finns för och nackdelar med alla vagnar, men jag har alltid tyckt bäst om fyrhjulingar...å det är ju vi som ska köra den så =) Men jag är supernöjd :-) nu är det bara det viktigaste kvar å det är ju barnet <3


Härliga känsla!

Finns det någon mer härlig känsla än när bebben sparkar i magen, längtar så otroligt mkt tills krabaten har gräddats klart!! som vanligt känns det som att alla andras graviditerter bara springer fram men jag står å stampar på samma vecka hela tiden, men det borde ju löpa framåt för mej lika fort..går i alla fall in i v. 24 i morgon..


v. 22+5


I helgen har vi bakat en hel del, på fredag blev det semlor, mkt goda blev dem faktiskt! på lördag bakade Corran drömmar å jag gjorde en rulltårta.. kanske blir å göra semlor till efterrätt i dag =)

Till helgen åker vi upp till vyöni! Jens å Sus kommer också dit å vi ska ta med oss Inez, så det kommer bli super härligt å komma i väg.. Corran är tyvärr hos hennes mamma å dem ska upp till gränsen så hon får följa nästa gång.. helgen efter det blir det Sthlm å sen blir det Vyöni igen med syrran å Inez.. så kommer bara jobba 4 dagars veckor 2 veckor i rad =)

Näe nu vankas det middag, blir nå pasta med kyckling, bacon å en massa annat gott =)

Fredag!

Äntligen fredag!! har varit så trött å sliten den här veckan, så nu behöver jag helg =) ska bara ta det lugnt i helgen med lite semmelbak å kanske en tripp till stan.. älsklingen fyller ju år snart så måste försöka hitta nån present.. i dag har tidningen Extra varit på besök på jobbet å gjort ett litet reportage, alltid lika nervös att man sagt nå olämpligt som man kan få skit för =) men det tror jag inte.. så på onsdag kommer artikeln =) den handlar om hur man ska klä sig på bästa sätt, men vem är vi som kan säga det? alla är vi ju olika å måste därför klä oss efter hur vi är.. vi kan bara prata utifrån våra erfarenheter å vad vi tycker är bra, men det betyder ju inte att det är det bästa för det! =) Nu återgå till arbetet innan jag tar helg !

Ett måste!!

Snickarbyxor är ju ett måste när man är gravid :-) tycker jag i alla fall!!! ;-)


hmmm

hmm, satt å fundera över den här mjukliften.. måste ju kolla med er experter, kommer det se konstigt ut att liften är grå å vagnen svart, ska allt vara svart??  blir ju så osäker, vill inte att det ska se märkligt ut =) får väl vänta på vagnen å testa å se då..

annars då, ja torsdag i dag..lite barn på jobbet så med andra ord en lugn dag.. caddy efter jobbet så blior dock en lång dag, men sen är det bara 3 LLT rundor kvar sen skiljs jag från XME345, känns lite vemodigt men samtidigt ska det bli sååååå skönt..

snart är det även dags för en lite tripp till Sthlm, den 1 mars åker jag å kommer hem den 4:e.. ska bli så skönt å komma i väg å få träffa alla där nere =) Längtar!!

På lördag ska jag försöka plocka fram nån liten bullmamma i mej å ge mej på att baka egna semlor, eftersom inget bageri bakar glutenfria så får jag ta saken i egna händer om jag ska få mej nån bulle =) hoppas på succé!

näe, nu är rasten slut, back to work!!

Nya saker!

Beställde en ny jacka från campadre, den kom i går :-) jätte fin, kan ännu ha den ett tag till innan magen blir för stor..
Även mjukliften kom, slarvigt som jag läst annonsen så trodde jag den var svart, men som en bra överraskning var den mörkgrå.. Jätte fin å nu blir inte vagnen hel svart! :-) nu är det bara vagnen vi väntar på som beräknas komma nästa vecka.. Vet nog vem som kommer sova där, just nu har båda katterna intagit spjälsängen som deras :-)





morgon stund..

God morgon folket! å Glad alla hjärtans dag för er som firar denna dag ;)
tidig dag på jobbet i dag, så passar på att uppdatera lite innan barnen börjar anlända..
i dag ska vi ha alla hjärtans dag disco, ska bli mysigt =) sen slutar jag tidigt å då ska jag nog bara åka hem direkt å chilla, kanske dra en liten städraid..

I helgen har vi tagit det väldigt lugnt, var inte så många som ville umgås med oss med tanke på vår magsjuka episod.. men den helgen gick ändå å vi fick mkt utrett, vaknade före 6 hela helgen, men har lyckats somna om till 8 i alla fall.. på söndag drog vi på oss kläder å tog en promenad på isvägen i stan, super mysigt men dock lite blåsigt..
på kvällen besökte vi Julia som har fin främmande från Sthlm, Jennie å lilla Lily, så har fått snosa bebis =), nu får gärna våran också komma!!

vi har även hunnit med att byta rum i helgen, Cornelia å bebben har skiftat rum vilket jag tror blev till det bättre.. nu är bebbens rum direkt i hallen, vilket vi tyckte var bra för då kan man köra in vagnen där så behöver den inte stå i vägen i hallen å det rummet är betydligt mkt mindre å Corran har ganska mkt saker så nu tror jag vi fick till hennes rum något så när, alltid finns det saker att göra å införskaffa men vi får ta det lite pö om pö, skulle kanske dock behöva åka på storheden å söka nå fina korgar/förvaringslådor till henne.. kanske till helgen om jag inte ids i detta busväder ;)

Näe, nu ska jag dricka en kopp kaffe så jag vaknar!

P.s tack Julia å syrran för mammbyxorna, nu har jag kläder för alla tillfällen, å bäst av allt, jag har ett par jeans att använda å inte bara ett par utan typ 3 par!!

Magsjuka..

I år så åkte jag dit.. kanske inte så hårt som många gjort men magsjuka fick jag.. i onsdags så hade vi 7 barn som spytt under natten, började som må illa under dagen men tänkte att det bara var psykiskt..på kvällen blev det värre men jag tänkte att det försvinner när jag somnar.. men icke sa nicke.. vaknade vid 23.40 å fick springa på toa, först efter 6 var jag lugn i magen å kunde somna om.. hjärtat klev upp på morgon å skulle på jobbet, men bara så där började han kräkas på morgonen..så vi har legat båda två.. synd bara för Cornelia som fick en väldigt långtråkig dag .. i går somnade jag 19.30, tanken var att jag bara skulle vila en stund tills huvudvärken försvann, men jag vakande första gången vid 03, kunde somna om till 05.30 då klev jag upp! kollade på tv en stund och somnade om vid 7.. man skulle kunna tycka att jag är jätte uvilad, men jag är jätte trött.. =)

i dag har vi mått hyffsat bra, men lite illa har jag mått nu på eftermiddan.. nu ska jag bara vila på soffan å ta det lugnt..


med sorg i hjärtat..

..ska jag ta bort mina långa naglar.. känner att det är dags att ta bort dem nu så dem hinner få återhämta sig å hinna växa lite innan sommaren.. känns som inte så praktiskt att ha långa naglar när bebben kommer sen så kostar det ju en hel del att gå göra dem.. i dag är jag trött, skulle ha börjat 9 i dag men blev väckt kl 8 å var på jobbet 8.15, ingen vikarie som vanligt.. sen jobbat ttill 17.30, i morgon är det jobb mellan 7-16.15 sen p-möte 16.30-19 halleluja!!!! å all denna snö som vräkt ner under dagen å jag visste att jag hade en massa skotniing attt göra runt om i hela stan, men som en skänk från ovan pratade jag med chefen å tydligen så har inte vi hand om snö skottningen nå mer!!! det var verkligen ett halleluja moment!! =) i går kväll fick jag verkligen känna bebben ordenligt, känner den varje dag flera ggr om dagen, men i går var det verkligen en rejäl spark..hel mysig känsla!! nu duschen sen lovade hjärtat mej en massage..

Gravid mage v 21


Lite bilder..

          


        


                                         


Vi trotsade kylan och gick ut på baksidan och provade på isen =) var faktiskt riktigt skönt!
upptäckte att de inläggen jag lägger upp via mobilen inte går att kommentera..jaja man kan inte få allt, får upp bilder i alla fall vilket var det viktigaste =)

nu mysa ner i soffan å se tv..

  

           


Lyx!

Min karl är som bra.. Som vanligt i det här hushållet planeras aldrig middagen i tid, så när kl närmar sig å kurret blivit lite för högt i magen blir det alltid något enkelt.. Gluten intolerant som jag är så kan jag inte äta riktigt samma saker.. Dagens middag såg ut så här (ni kan ju gissa vilken som var min ;-) )


Fredag!

Äntligen fredag men dock en väldigt kall sådan igen.. Blir nog en lugn dag på jobbet, inte så många barn i dag.. Efter jobbet tänkte vi ta en tripp till storheden å shoppa lite för att avsluta med middag på Max :-)

Hittade på blocket mjukliften som jag vill ha, så sen köpte vi direkt :-), denna blev det:


Kläder...

Jag har inga kläder som passar!! Tröjorna går bra men byxorna är det sämre med.. Just nu glider jag runt i mjukisbyxor 90% av tiden.. Saknar verkligen alla mina jeans å som jag säkert aldrig kommer komma i igen.. Tveksamt att man går tillbaka till en 25:a, hahaha!! Men det struntar jag i, det kommer ju verkligen något gått ur alla dessa extra kilon :-)

Men det är verkligen katastrof dåligt med fina mamma kläder, spec fina byxor.. Nå nå får nöta mjukisar å leggings :-)


Öppning

Så härligt med öppning! Vem vill inte kliva upp 5.00?! :-) var en kylig dag med så vi kommer nog vara inne på jobbet med dem små.. Har min tidiga dag i dag, men självklart är det en caddy dag.. Corran ska följa på rundan å hålla mej sällskap..:-) men nu är det bara februari månad kvar sen är det inge caddy mer för mej!!! :-)

I morgon är det dags för ett mvc besök, ska bli spännande å se vad min barnmorska säger..:-)

Nu dags att börja klä på sig å åka på jobbet, ha en bra dag allihop!!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu