Monday it is!

Härliga måndag, strålande sol gör att man blir lite piggare än vad man egentligen är =) många lediga barn i dag så blir ganska lugnt på jobbet, har ändå stängning så blir ju en sen dag i alla fall.. i dag ska vi grilla kyckling ute till lunch, ska bli mysigt =)
å så ledigt i morgon, det låter fint! älsklingen ska nog upp till Pajala å hämta hem motorcykeln som ska säljas å jag ska passa på att vila!! det är fördelen med röda dagar, ALLT är stängt så man kan inte åka å handla en massa strunt =)

Helgen har annars varit lugn, var i sjulsmark på lördag å solade å hälsade på, sen middag hos mommo.. Inez följde då med oss å sov hos oss, mys!! på söndagen for vi ut på storheden å strosade runt lite grann, skulle söka mej en amningsbh men min strl fanns inte, så ska kolla på stan i stället.. sen for vi förbi hos Josse å Jim å kikade på deras nyinköpta hus ( Bennys gamla hus ) , man blir alltid lika sugen på hus när någon annan köpt.. men vi håller nog oss i läggan ett tag till ;)

Näe, nu ska jag slänga mej på soffan innan jag ska reflektera med en kollega å börja arbetsdan..

Kram

50 dagar kvar =)

Nu börjar det verkligen närma sig.. tiden kommer nog bara rusa förbi =) har ännu 5 veckor kvar på jobbet, vilket känns så där.. hade gärnat jobbat kanske 3 veckor till å varit ledig sen.. är så trött å man kan ju aldrig veta när bebben ska titta ut.. men jag kämpar på =)






då var det fredag igen!!

veckorna bara springer förbi, men med tunga steg =) arbetsdagarna är verkligen tunga å jag är helt slut i både kropp å knopp när jag kommer hem.. ska försöka bli sjukskriven på halvtid för att orka med nånting annat oxå när jag kommer hem, men är tydligen inte så lätt.. kan ju tycka att jag har ett ganska krävande jobb kroppsligt, mkt sittandes på golvet å med onda fogar tar det ett tag innan jag står upp igen, man ska böja sig ner för att hjälpa barnen å plocka saker, du ska helt enkelt finnas där om det händer något! jaja, vi får se hur det blir =)

jobbar till 16 i dag sen ska jag å kollegerna på after work på Olivers, ska bli super trevligt att göra något kul tillsammans!!

å i morgon ska vi spendera dagen i sjulsmark med mamma, Uffe, syrran å Inez, ska bli super mysigt.. är så länge sen jag träffa syrran å Inez..

I går var jag å hälsa på hos Lillis å fick träffa nytillskottet Oscar =) så super söt han var!! Josse kom oxå dit så vi surrade av oss rejält!! tiden går ju som vanligt helt fort å jag var tvungen att hämta upp Corran som var hos en kompis så hann inte stanna så länge... men snart blir jag ledig å då ska jag ta mej tid att umgås med dem!!!!

Näe gott folk, ni får ha en trevlig helg!! 

Inställt igen..

Mvc besöket på onsdag blev inställt igen då vår bm dubbelbokat sig.. skulle egentligen dit förra måndan, så vi får väl se när hon lyckas hitta en tid till oss.. var tydligen dåligt med tider å hon jobbar bara 50% så blir än nu lite svårare..
mår ju bra å bebben rör sig å verkar må bra.. men känner att det blir mindre rörelser ju mindre plats den har.. har haft/har så ont i magen.. den stramar å gör ont just vid naveln så det gör ont bara man nuddar i den.. är det normalt?

Måndag igen..

jaha då drar vi i gång med en ny vecka, bara 6 veckor kvar nu på jobbet!! men det känns som en evighet som allt annat.. i natt har varit första natten som jag sovit riktigt dåligt.. hade så ont i magen i går, just vid naveln gjorde det jätte ont å den har spänt hela natten.. antar att den växer =) men har vaknat typ hela tiden, så det känns som att jag varit mer vaken än vad jag sovit..

Vad har helgen bjudit på då? På fredag var jag å åt med mina mostrar på Waldorf, å på lördag var vi på stan å shoppade oss lite kläder, mamma var även på besök så hon följde med.. på kvällen kom mamma, mommo, Marianne, Emma å Ida ( farmor+fastrar) på middagsbesök.. =)

Ha en bra dag allihop!, nu ska jag planera lite innan jag börjar jobba..

Saknar!

Saknar verkligen mina naglar, men snart så ska jag skaffa mej nya :-)


Rund å go :-)

Magen börjar bli riktig rund å go :-) närmar sig med stormsteg!! V 32 är vi inne i nu..


Påsken+ledighet..

Lägger upp lite bilder från påsken å från veckan efter..

                                                                                      


Hur ska detta gå..??

Nu har verkligen mina fogar börjat göra ont, eller ont å ont men jag har sååå svårt att röra mej.. jobbigt att gå för det gör så ont i höfterna, svårt att sitta för det känns som att svanskotan är krossad å sen världens problem när jag ska resa mej igen.. värst är när jag legat en stund, då har allt typ låst sig å jag känner mej som en 90- årig gammal dam.. frågan är hur länge jag ska orka jobba heltid?? funderar på att dra ner min tid kanske till 50% å ev bli sjukskriven för resterande 50%..
har börjat använda vår tens maskin, så hoppas den kommer hjälpa.. måste bara fråga bm om hon har några bra platser som jag kan placera paddlarna på, för det är så svårt att veta vars jag ska placera dem för det känns som att det är smärta överallt..men vårt besök blev ombokat så vi ska inte dit förrän onsdag nästa vecka..

Men veckorna springer i alla fall i väg, är inne i v 32 å bebben är vaken mesta delen av tiden å rör sig kraftigt än.. kan ligga å reta den på nätterna när jag själv inte kan sova.. brukar lysa med en ficklampa för att se om den reagerar på ljuset, å det gör den =)  helt sjukt så mkt vi längtar!!! känns som att tiden står still, fast den bara springer i väg.. snart är vi inne i maj å då är det bara 1 månad kvar att jobba sen ledig =) men mkt kan hända, så ska nog lyssna på min kropp i alla fall.. ska försöka jobba heltid i alla fall april ut sen får vi se den sista månad hur jag gör..

Näe, nu gå ner å börja arbetsdagen! jobbar i barngrupp till 14, sen ska vi sitta å planera lite för vår knopp grupp =)

Kram på er!

Fredag!

I dag har vi haft strålande sol heeeeela dagen =) var ute redan efter 9 å har suttit ute hela dagen.. var så varmt så jag har suttit med leggings å linne, även kulan har fått sola sig lite i dag =)
på eftermiddan har jag sovit mest hela tiden, vaknat till av att jag fått nå judo slag i magen, eller akut kissnödig..
känner mej som trött å ligger å tänker väldigt mkt på allt mellan himmel å jord.. har väldigt mkt ångest över min viktökning, är rädd för att få pigmentfläckar i ansiktet (som verkar ha kommit redan).. är allmänt blek å mår dåligt över det.. så nu när jag kommer hem ska jag ta hand om mej själv lite grann!! jag ska sola några ggr för att känna att jag lever och jag ska få mej nya naglar igen!! =) det borde göra susen!! ;)
promenera är inte nån större idé, inte nå längre sträckor i alla fall.. får sånna sammandragningar så det är bara jobbigt att gå..tänk om magen hade kunnat stanna nu i tillväxt, så lätt å smidigt det hade känts =) men mkt händer på 8 veckor..
i morgon väntas pimpeltävling å kalas.. maten förbereds för fullt å sen på kvällen ska jag å mamma göra budapestrullarna.. sen på söndag när hon fyller år har hon beställt smörgåstårta, å även glutenfria till mej!! jag får med lax å räkor å även en del med renkött, kan inte bi å mkt bättre!!! har inte ätit smörgåstårta sen jag tog examen 09..
nu ska jag få i mej lite middag, man gör inte så mkt annat än att äta när man är här.. försöker hålla mej till mkt frukt i alla fall, behöver inga mer kilon nu..
ha d bra!!

Påsken


Jag lever..

slänger in ett litet inlägg så ni ser att jag lever i alla fall =) har semester nu å är uppe i Vyöni hos mamma å Uffe.. kom hit i torsdags å blir kvar här till söndag.. mamma fyller nämligen 50 på söndag så på lördag ska vi fira henne lite grann =)
hjärtat for hem i går en snabbis å skulle jobba tis å ons, men i morgon kommer han tillbaka igen =)
här har jag egentligen hur mkt tid som helst att blogga, men jag är för slö å det händer inte så jätte mkt.. tycker bara att jag går runt å äter jämt ;) inte bra, är nog med dem kilon jag redan lagt på mej!!
bebben tycker jag är vaken jämt å jag märker att det börjar bli trångt i magen, stackars liten.. men sparkarna gör inte ont så den kan hålla på hur mkt som helst, bara mysigt!!
just nu håller jag å mamma på att baka lite grann, det blir chokladbiskvier med citronfyllning å en äppelpaj =) på fredag ska vi baka budapestrullarna färdigt..
I dag är det riktigt skit väder, så vi har varit en sväng till Happis, mamma å Uffe har gjort nya pass å så tog vi en snabbis in på ikea, kulle köpa ett tyg til Cornelias rum men det var så klart slut..
näe, nu återgå till baket..
Kram på er!

Höst/vinter

Fick en present av farmor som vi önskat oss till hösten/vintern :-) så fint!! Nu skulle hon kolla med hon som stickat om hon har byxor också :-)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu