Buzzador!

Jag är ju en buzzador, vilket innebär att jag och mina vänner får testa på olika produkter och säga vad vi tycker om dem :-)
Nu har jag kommit med i Veet kampanjen, alltså hemma vaxning :-) ska bli spännande, jag har inte rakat mina ben med hyvel på flera år utan alltid använt epilator som även den rycker upp rötterna å man är hårfri under en längre period :-) men det tar ju lite tid så ska bli kul å se hur dessa Veet produkter fungerar :-)

Jag kommer själv få prova på:
Veet Easywax electrical roll on kit
Veet Precision wax and care

Sen får jag Supreme essence vaxremsor att dela ut!


Varför så olycklig????

Milea har varit feberfri nu i 3 dagar men är fortfarande snorig.. Men hennes humör är inte på topp!! Hon vill inte alls vara på golvet, och vill hon det är det bara en kort stund innan hon börjar grina.. Hon grinar nog mest hela tiden å är gnällig å hänger som en apa runt halsen.. Vill inte vara hos någon annan, jag får inget gjort för hon hänger fast i byxorna å skriker..
Minsta fall, fast hon inte slår sig, blir hon hysteriskt ledsen.. Kan säga att det tar på krafterna!!
Snälla bli ditt gamla glada du!! ❤

I dag har vi donat på ute! Benny har slipat upp altanerna som såg förjäkliga ut!! Så nu kan Milea krypa på dem utan att få stickor i fötterna.. Är det sol i morgon så ska dem oljas in..
Jag har slängt en massa bråte som vi inte ides slänga i höstas, som man nu så fint får ta reda på :-/
En massa skräp ska till kronan, typ när vi klippte buskarna å allt vi krattat i hop.. Å i förråden ska det tok rensas!!!

Benny är och bowlar med Andreas å jag å Corran ser tv å äter ostbågar..

Go kväll på er!!
Å alla ni som ska "ploppa", vill ni vara så snäll å göra det nu!! Jag vill snosa bebis!!


Älskade barn ❤

I dag vaknade gumman före 5:30 å var jätte ledsen.. Visade sig att hon hade 39,9 i feber :-/ somnade om vid 7:45 å sov till 10:45!! Nu sover hon redan tredje gången, men vila är ju bästa botemedlet.
Har haft svårt å få i henne vatten så var och köpte isglass! Mat dissar hon helt.. Till lunch fick jag i henne 1 dl välling..
Hoppas det bara är denna 3 dagars feber!


10 månader

I går var vi på besök hos bm för vägning och mätning. Stumpan väger nu 9430 och är 73,5 lång. Hon går allt mer och mer! :-)
Efter BVC for vi till Malin där vi fick go lunch och fick surra på! Gumman blev dock jätte trött å grinig så vi gick packa oss hem så hon hann sova innan kyrkan.. Även där fick vi skippa sången för hon behövde verkligen sova.. Hon är jätte förkyld och i natt kom även febern :-/ men då fick vi lite sovmorgon till 7:20 :-) men hoppas den försvinner snart..


Förkyld igen..

Gumman har dragit på sig en ny förkylning :-/ tyckte snoret rann under kvällen men hon hade varit ledsen så tänkte inte så mkt på det.. Hon somnade så gott vid 18:45.. Men vaknade strax före 20 å var jätte ledsen. Tog henne i famnen å vilade i vår kuddhörna å märkte då att hon antagligen hade ont i halsen, det såg verkligen så ut på henne :-/ fick inte i henne nå vätska å hon ville inte suga på tutten..hon somnade där en stund så jag bäddade ner henne, men när hon vaknade så skulle hon komma ut men ramlade i golvet och fick världens blåmärke i pannan..
Hon var vaken till strax efter 22:30 somnade till nån gång efter 01 vaknade igen och var jätte ledsen och ville inte dricka nånting den gången heller.. Nästa vaknande blev vid 4, då åkte näsfridan fram! Somnade igen vid 4:30.. Trodde hon skulle sova ett bra tag med tanke på den lilla sömn hon fått, men 6:35 ville hon upp!
Å vällingen gick ner!!
Nu verkar hon vara pigg, leker å står i :-) men med en rinnande näsa..


Påsk i vyöni

Påsken har verkligen varit jätte bra! Bra väder, grillat, solat, lekt, badat bastu å umgåtts! Gumman har blivit jätte duktig att gå, fick i hop hela 12 steg! Nu släpper hon i bland taget från möblerna å går till oss om vi inte är allt för långt bort. Ofta är hon lite ivrig å vill springa :-)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu