Nya framsteg 😄

Nu har Lovis lärt sig att krypa, 6 månader och 3 veckor gammal, exakt som Milea 😄

Otur nog så blev milea förkyld på fredag å på lördag åkte Lovis dit, å på söndag blev det ett besök på jouren med en ny öroninflammation 😔 den här gången är hon betydligt mer påverkad, så tror även munnen spökar på ganska friskt för hon gråter öerhört mycket å vill bara bli buren hela tiden. I dag har hon i alla fall sovit bättre, blev 2 vilor som båda varade 2 1/2 timme 👍
Milea vaknade med feber, men den försvann snabbt och hon har varit pigg å alert! Lite gnälligare än vanligt å väldigt mammig, men tror det är lite svartsjuka för att jag bär på Lovis hela tiden.. I bland räcker man verkligen inte till 😔

Benny fick lägga sig på soffan så jag å barnen har kunnat ligga i sängen.. Varit en lite bökig natt men ändå helt ok med tanke på sjukdomar. 

Nu dags att försöka söva Lill tösen 💕

21/9

I dag känns det som att hösten kom 🍂🍁
Vi har verkligen inte gjort nånting, jag har varit jätte trött, vilket säkert beror på att vi inte gjort nånting 😉

I går kväll var jag hos Malin å drack lite vin å surra. Hon hade ett förjävla gott vin som bara slank ner å jag är grymt kräsen..

Med Lovis kämpar vi på med maten. I dag åt hon nästan en hel portion med gröt å sen åt hon ganska mkt till middag.. Så det tar sig! Vattnet kämpar vi på med för det gillar hon inte alls, sen fattar hon inte heller riktigt hur hon ska suga på flaskan. 
Hon kan sitta nu å tar sig framåt i full fart, dröjer nog inte länge förrän hon kryper. Hon har en del tänder på väg, alldeles bubbligt i tandköttet..

På fredag fick även min allra bästa kompis en dotter 💕 det blev en liten Mira som var helt perfekt! Längtar tills vi för träffa underverket..

Nä nu ska jag bygga pussel med milea ❤️





6 månader!

I dag fyller Lovis 6 månader! Tiden går för fort som vanligt.. Hon kan nästan sitta själv, hon snurrar runt på golvet å ligger inte kvar vart jag lämnar henne. Hon står i krypställning å drar fram knäna men har inte fattat att flytta händerna ännu. Hon blev förkyld på måndagen å på onsdagen fick hon öroninflammation så det blev en penicillin kur, nu är hon pigg å glad å inge förkyld nå mer 😄



Med maten kämpar vi på, hon tycker allt är jätte äckligt! Har bara tränat med gröt än så länge å får i henne kanske 4 små skedar sen börjar hon bara hulka.. Blir lite kämpigare än med milea som åt allt på en gång.. Men känner ingen stress än! 
På söndag är det dags att döpa lilla fröken! Blir ett "litet" dop med bara familjen, så typ 25-30 st 😱









RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu