Konstig feber..

Vet inte riktigt vad för feber milea drabbas av.. I går när vi skulle till kyrkan var hon lite varm, hade typ 38,0, absolut inte påverkad av det och 38,0 på ett barn är ju inte så mkt så vi gick i väg i alla fall för Erika skulle komma med tvillingarna.. I kyrkan var hon pigg å lekte på tills efter fikat, då låg hon bara i famnen å var sänkt. För att typ 30 min senare vara i full gång igen.. När vi kom hem hade hon inge feber utan den kom tillbaka mer mot kvällen..
I morse vaknade hon 5 å var feberfri å helt speedad!! Var feberfri hela förmiddag men vaknar sen efter vilan med 39,5 😔



Nojjig..

Varför är man alltid så nojjig när det rör huvudet??!! 
Jag har typ bakom vänster öra en liten liten bula, den syns inte och man känner just bara en lite utbuktning ben den gör så sjukt ont att röra på!! Har haft den där hur länge som helst.. Känns lite löjligt att gå till läkaren å visa upp något som inte syns. 

2 v kvar till bf, önskar bebben kom i går helst.. Less på all vätska som spökar, less på nästäppan som är hemsk, less på att inte kunna sova.. Varje vändning i sängen gör ont å jag måste pissa hela tiden, jag jan inte ligga på rygg för då kan jag inte andas.. Nä men det är härligt att vara gravid!! 😊



Hon såg när mamma måla - "den ha" så självklart målar mamma 💅

Ricinoljekur!

Nu har jag googlat runt en massa å
Alla säger samma sak, håret växer fortare med ricinolja så det ska vi självklart testa!! 👍 finns som inget att förlora, förutom en flaska för 100kr. Ska även behandla ögonfransarna. Enligt sidorna ska man se resultat redan efter 3-4 veckor.




Vätska...

Varför måste man samla på sig så mkt vätska när man är gravid? Jag är ju nog fet som det är, så ska man bli helt svullen å plufsig oxå! 
Bristningar är jag livrädd för att få på magen, så bebis får gärna komma snart innan det är försent ;-)
BB väskan är packad och klar! 👍

Vill helst att bebis ska komma typ nästa vecka, men mamma kommer hit mellan den 21-27 så det hade varit bra om den kom då så någon är med milea :-) vi har ju självklart folk vi kan ringa men hon är mest trygg med mommo ❤️ 
Men men det är bara en kort tid, skulle det vara så att hon är ledsen hela tiden, vill inte sova eller dylikt så får det gå.. Får ha lite olika planer om det sker på natten, på en veckodag, på morgonen etc..

Nä nu ska jag ta en tupplur 💤💤



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu