Regn regn å åter regn ☔️☔️☔️

Börjar bli lite less på regnet som bara öser ner.. Vi har i dag plockat bort poolen å börjat göra vinter på altanerna, blir inte att sitta ute nå mer..

Milea har börjat på fsk igen å tycker det är jätte kul! Dock hade Jon feber i måndags å nu har hon blivit förkyld 😁 hoppas bara Lovis klarar sig, är så jobbigt med förkylning när dem är så små.. 

Lovis utvecklas för fullt, står i krypställning å bara gungar fram och tillbaka.. Milea blir mer å mer förståndig å pratar för fullt!! Hon är verkligen rolig att lyssna på 😍

Till helgen åker vi upp till byn! Benny ska fiska å vi ska plocka lingon å göra egen sylt. Å självklart bada bastu!!








Snart är sommaren slut ☀️

Snart är det dags för skola/förskola igen! Jag längtar till lite rutiner igen. Milea frågar om förskolan nästan varje dag så hon börjar nog vara less på att vara hemma med oss. 
På måndag ska jag besöka tandläkaren, så skönt å få skrapa lite tandsten 😁 

Med Lovis har vi tagit det lugnt vad gäller smakisar, hon helammas än och jag känner ingen stress 😊 hon har fått smaka lite potatis och banan men det är typ allt. Måste börja vänja henne långsamt med glutenmat, hon har ju trots allt hög risk att få det ändå så vi tar det väldigt varsamt. Bm sa att får hon smaka en liten brödbit så ska vi vänta sen nån vecka innan hon får pröva igen.. Så jag ammar henne så länge hon vill det, själv tycker jag det är ganska skönt! Maten är alltid med 😄

På lördag ska vi ha grillfest på kvarteret 🔥🍺🍷 å nästa helg är det bröllop 👰💍❤️

Lovis 5 månader ❤️

I dag blir Lovis hela 5 månader. Tiden rusar som vanligt fram alldeles för fort. Vi var på BVC i går och tog sprutor. Hon har blivit 7500 g tung å är 65 cm lång. Hon rullar runt hela tiden och när hon ligger i sängen förflyttar hon sig väldigt mkt! Hon springer runt i gåstolen å är väldigt nyfiken på allt. Storasyster vill hjälpa med allt, hon är riktig go å snäll med Lovis. 
Vi har den här veckan varit på arons och badat, sen har vi varit i lövskär å badat där 🏊













RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu