Gravid...

Alla som är gravida är så himla fina.. Dem får sin lilla kula å inge mer..
Jag däremot! Får 20 kg extra rumpa!! Inge roligt när man har en J. Lo rumpa ggr 10, alla kläder gör att jag bara ser ännu större ut.. Vätska har jag också börjat samla på mej,, plufsig i ansiktet å ringarna passar inte nå mer..Men men får bara hoppas jag tappar allt igen som förra gången.. Tur det inte är så länge kvar å att det inte är beach säsong 👍



Egen tid!

I går hade vi tjejkväll! Lite ostbricka å en massa surr!!!! Oj så härligt å få surra om gamla minnen och om nya saker.. Blir att man ses alldeles för sällan å det är så synd :-/ men det är svårt att styra upp när alla har sitt å mer därtill.. Men det är så skönt när vi väl ses så känns det som i går, vi bara fortsätter där vi slutade :-)

Kom hem ganska sent så jag fick sovmorgon i dag, klev upp ganska nyss.
Milea å Benny är ute å skottar snö ❄️

Nu upp å dricka kaffe å äta frukost!

2 dagar kvar!

Nu är det bara 2 dagar kvar på jobbet, sen ledig!!! Vi får hela 2 v ledigt hela familjen tillsammans :-)
Har varit hemma i dag då milea fick feber på dagis, men på kvällen var hon feberfri å inge feber alls i dag.. Hon hade även lite feber i lördags så kanske någon tand som spökar?!

På lördag ska vi ha lite mini julafton med bennys familj, dela ut Corrans julklappar å ut å käka på Waldorf :-) 
Å på måndag åker vi till Vyöni å blir där några dagar!! 

Nu slö i soffan å glo på dumburken en stund..



Julklappar! 🎁

I dag har jag handlat lite julklappar.. Blir absolut inte många klappar i år, tycker det är vansinne att hålla på köpa hur mkt som helst!! 
Vi köper aldrig till varann vi vuxna, utan spelar julklappsspelet.. Då har alla med sig 4 paket för ungefär 50 kr per paket. Det är verkligen jätte roligt 👍

Är fortfarande hemma från jobbet.. Jag mår typ illa hela tiden å går bara å väntar på att det ska bli min tur, men inget.. Vågar dock inte chansa för 2 dagar med att smitta ner mina kollegor så jag håller mig hemma hur tråkigt det än är! Ja, jag är less!!!!!
Enda fördelen är sovmorgon å sova vid lunch 💤💤💤💤 

Men sen är det bara 10 arbetsdagar kvar sen slutar jag!! 👏👏👏

Fick ett jobberbjudande oxå som jag tackade nej till.. Så surt när man väl får en tillsvidare tjänst så ska den ligga i Ängesbyn!! Vill inte pendla dit sen med 2 små barn och jag vill inte heller jobba 100%.. Men nå vet jag får jobb när jag kommer tillbaka 😉





VAB

Är hemma igen med gumman.. Har egentligen inte tid att vara borta från jobbet men vad gör man när dem små liven är sjuk.. Å nu är pappan i huset oxå sjuk å han orkar inte ta hand om henne, för hon är ju väldigt pigg å full fart men magen är inte ok, bytt 5 bajsblöjor mellan 8-11 och så vill hon inte direkt äta nåt..
Återstår att se om jag å corran klarar oss..
Men det är jobbigt när mannen är sjuk, jag är värdelös på att laga mat och kommer absolut inte på något att laga så dem stackars barnen får äta typ potatisbullar.. Sen har man alltid milea hängandes i fötterna å vill vara i famnen så det går inte att göra nå avancerat.. 

Nu vakna gumman! Tjingeling!




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu