Jan. 29, 2013


Tand nr 3

Nu har tredje tanden spruckit igenom å det blev en hörntand i övre käken :-)

Det är verkligen full fräs på vår dam, ska klättra på allt!!! Det är jätte roligt att hon lärt sig å utvecklas, men hon hade kunnat vänta en stund ;-) krypa vid 6 mån å 3 v är tidigt! Ska bli spännande att se när hon börjar gå! Hon får allt bättre balans hela tiden, men måste säga att hjälmen är bra! Hon har ramlat några gånger så blir hon lite ledsen men sen inser hon att det gjorde faktiskt inte ont så skrattar hon å reser sig igen..

Om bara sömnen skulle bli lika bra som den varit, tycket inte att det är ok att stiga upp vid 4!!! :-)


Kyrkhäng!

Snart är det dags för lek i kyrkan! Först ska gumman vakna å få i sig lite lunch, sen förbi på Ica å köpa nå mellis till henne :-) om inte posten hinner komma med mitt buzzador paket!

Snö i dag, alltså tungt att gå.. Fast det är lös snö så är det så jäkla tungt med vagnen när det är oplogat! Men men får se det som ett träningspass :-)

Nu göra mej själv klar!


Jan. 22, 2013

Skit blogg!! Texten faller jämt bort!!

Hur gör ni när ni lägger era barn? Somnar dem på en gång ni lägger ner dem? Milea ska bara böka å klättra så får oftast söva henne i famnen..
I går vaknade hon typ hela kvällen, så vid 12 gick vi å la oss i soffan för att inte väcka pappa, vaknade vid 5 då knallade vi tillbaka till sängen å sov till 7..

Men det är i alla fall full rulle på denna dam, så fort man lärt sig krypa ska man även börja klättra! Å hon klättrar på allt å så släpper hon bara taget, inget förstånd!


Läggning..


Nu kryper hon!

Nu går det äntligen framåt, inte i världens fart än men det kommer :-) nu lägger hon sig inte heller ner varje gång hon tar å lyfter höger handen :-) så duktig!! ❤

Hon har även haft det jätte jobbigt i munnen dem senaste kvällarna :-( får ont bara att bita på bitringen.. Tandköttet är jätte svullet å en lite vit prick har kommit fram så den håller på trycka igenom.. Å denna gång är det en hörntand i övre käken :-) hon kanske får som jag hade när jag var liten.. Fick hörntänderna före framtänderna :-) fast känns som att är fler än en på väg, men men tiden får utvisa när dem kommer :-)

I morgon kommer bror med familj, ska bli så mys!! Å få snusa lite bebis!! ❤

I går var det premiär i kyrkan! Äntligen får man träffa lite folk :-) men det var riktigt kallt där!! Dem hade vridit ner värmen när ingen varit där å sen glömt att dra på värmen.. Så golvkallt!!


Texten kom inte med..

Stora tjejen! Tänk vad tiden springer i väg, redan 6 månader gammal..å tänk så mycket hon redan kan :-)

Hon sitter själv, i bland är man lite rund under rumpan ;-)
Hon rullar runt, så påklädning å blöjbyten är inte lika lättsamma :-) å nu svamlar hon vid läggningen också å ska bara snurra runt å leka! :-) så i morgon ska sängen sänkas innan jag hittar en liten dam ståendes i sängen ;-)
Hon har 2 små tänder å en 3:e på väg.
Hon har börjat kramas en hel del å gillar att pilla i ansiktet å hålla hand.
Hon äter bra å gillar nästan allt!
Hon är på gång med krypandet, nu har hon en egen stil där hon står på fötterna å håller rumpan högt i luften å gungar åt sidorna, å mamma alltid lika nervös att hon ska dyka ner i golvet :-) hon lyfter även handen för att ta leksaker så balansen har hon.
Hon är väldigt sällan ledsen, förrutom om hon blir lite blyg :-)

Hon är helt underbar ❤


6 månader..


1/1-13

Nytt år, nya äventyr! Ännu ett bra tag att vara ledig å mysa på :-)

Gumman utvecklas varje dag å nu är 3:e tanden på väg, så en allmänt gnällig dam å dålig matlust..

I går, på nyårsafton tog vi det väldigt lugnt.. Syrran å Mattias var här på middag.. Vi spelade spel å bara surrade på.. Vid 00:30 började jag tänka på refrängen å tog med lillbebisen å gick å la mej! När gumman vaknade vid 05:30 var jag dötrött!!! Lite välling å hon somna om till 07:30 :-)

I dag har vi haft besök av Josse, Jim å Elvira, var jätte länge sen vi sågs så det var jätte trevligt! Vi ska ses i helgen oxå :-)

Näe, nu ut å kissa vovven!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu