Magsjuk!

I natt vaknade jag av att milea hostade och började kvälja så tänkte nu får hon magsjuka! Men det kom inget och på morgonen var det likadant å då hostade hon upp en massa slem.. Trodde vi klarat oss.. 
Men icket, efter vilan verkade hon pigg men ville inte äta något ( hade varken ätit frukost el lunch) sen ville hon komma i famnen å började hosta å spydde ner hela mej!! Men inget mer efter det! 
Nu är hon pigg å leker men vi håller oss till 48 timmars regeln å umgås inte med någon :-)

För övrigt så har hon 1,5 års trotset från hell!!! Vilket humör en sån liten kan ha, det ska stridas om exakt allt!!
Det bästa hon vet just nu är att stå vid tvättstället och leka med tandborstarna och vattnet! 

Ett badkar har vi även investerat i. I början vägrade hon bada och tyckte det var jätte läskigt! Men nu vägrar hon komma upp därifrån :-) är så skönt å få lägga sig i ett varmt bad när man är helt slut i fogarna..



Lösenord!

Hej på er som läser! 
Jag har valt att lösenordsskydda bloggen hädanefter och vill ni läsa mina sporadiska inlägg hör av er så får ni lösen å inlogg :-)

Hemma dag..

I dag har jag å gumman varit hemma.. Gumman är jätte snorig å jag hade sån spränghuvudvärk när jag vaknade så vi vilar i dag :-) beror nog på stressen från jobbet när vi varit så kort om personal å vi har fått jobba häcken av oss!!
Blev beordrad av kollegan att stanna hemma i morgon oxå, dem ser hur trött jag är, omtänksamma är dem :-)
Gumman ligger å vilar, har sovit snart 3 timmar, jag sov 2 ;-) välbehövligt men har fortfarande huvudvärk :-/


Helg!

Den kom igen, den efterlängtade helgen :-) lämnade kollegan i går med dåligt samvete.. Ensam på 10 barn, den andra kollegan på avd 2 ensam med 13 barn och den tredje ensam med 12 barn och en vikarie som får springa mellan vars hon behövs mest.. Å en chef som skiter i problemet å bara drar.. Men men utan beordrad övertid gör jag bara mina 40 timmar! 
Blev i alla fall snabbt på bra humör när jag öppnar posten å ser att jag fått gravidpenning beviljad!!! Så med andra ord slutar jag typ jobba den 20:e dec beroende på hur många komp timmar jag hinner få från PIM..
Fredagen var mysig trots regn, vi badade bastu före middan, åt köttsoppa hos farmor å firade Emma som fyllde år. Sen somnade jag i soffan före 21 ;-)

I dag på morgonkvisten har vi städat å tvättat å gumman har sprungit runt i sin favvo outfit, skor och mössa! 




Motivation saknas!

Bloggen har inte direkt första prio just nu.. Jobba heltid å försöka hinna umgås med familjen tar all tid..
Jobbar som sagt än, min förhoppning är att få havandeskapspenning från 1 januari men räknar med att få jobba hela januari oxå :-/
Den 21-22 åker vi till Sthlm på rikskonferens, blir övernattning på Viking line där vi ska gå på spa å käka julbord.. Blir nog trevligt :-)
Graviditeten går oxå bra! Är i vecka 25 nu :-) lider av typ konstant nästäppa, lite problem med fogarna men inget som är olidligt än! 
Bjussar på en bild på lillmagen 🚼




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu