Bättre men inte bra..

Armen börjar kännas mkt bättre men är inte bra. Nu får jag oftast sova hela nätterna fast jag snurrar väldigt mkt, men värken är inte så stor att jag måste kliva upp. Morgonen är värst när man inte rört sig. Fick akupunktur sist hos sjukgymnasten och ska dit igen på tisdag. Lite frustrerande när dem inte vet vart det kommer från, det känns som att det sitter i axeln men det verkar inte vara därifrån. Men men blir säkert bra snart 👍😄

I fredags tog vi bussen in till stan. Elin var barnvakt medan jag var hos sjukgymnasten och sen käkade vi på Max och åkte hem. 
I går drog jag å barnen till Maria å Ania tillsammans med mallan å memme.. Lite kaffe å surr å lek för barnen..




Dag 9!!

Nu är jag inne på dag 9 med min onda arm.. Nu är jag riktig less, trött å känner bara hopplöshet 😔 
Var i dag till en sjukgymnast på hermelinen som även han säger att det kommer från bröstryggen men känner ingen förbättring. I natt klev jag upp vid 3 å hade sån värk så visste inte vart jag skulle ta vägen.. Så i 9 nätter har jag snittat 2-3 timmars sömn.. Kan säga att humöret är inte på topp!!!
Ska tillbaka på fredag igen.. 

Låsning från hell!!!!

På måndag när jag vaknade hade jag så sjukt ont i nacken och i högerarm. Det gjorde så ont så jag tog mej knappt upp ur sängen. Så svårt att beskriva smärtan i armen, men den krampade vid minsta rörelse, det ilade, strålade, värkte konstant, högg till .. Hur jag än försökte hålla den så gjorde den sjukt ont, även på natten!!! Vilket resulterat i många sömnlösa nätter..

Provade jätte starka värktabletter men smärtan försvann inte 😔
På onsdag fick jag tid till sjukgymnasten som knäckte till en låsning i bröstryggen, men smärtan i armen försvann inte, så tillbaka dagen efter då han hittade en låsning i 5:e kotan, men ingen förbättring 😔

Nu är jag sjukt less, sover inte på nätterna, har ont hela tiden.. På tisdag ska jag tillbaka till sjukgymnasten ..

Annars är det bra, Lovis ställer sig upp efter allt!!!! Milea testar till tusen å vi har många fighter varje dag, men när vi är vänner är hon världens mysigaste och mest omtänksamma person. På väg gen från fsk plockade hon blommor till pappa för han hade ont i ryggen i då skulle han bli bättre 💕







Lovis 7 mån

Lovis lär sig otroligt mycke just nu!
Hon kan:
• klappa händerna
• krypa
• sätta sig upp från krypställning 
• försöka ställa sig upp efter möbler 
• hon har äntligen börjat acceptera mat, gröt och välling

Å otroligt mkt mer men jag orkar inte skriva upp allt. Hjälmen åkte i alla fall på i dag efter typ 3 blåmärket i pannan. 
Hon försöker ställa sig upp efter bordet å slår i sig i bordsbenet. Hon försöker iofs ställa sig upp efter allt å jag hinner inte se henne varje sekund så hjälm IT is!!







Mat!!!

Nu börjar jag bli lite trött på att Lovis inte vill äta någon mat!!! Börjar vara lite less på att amma hela tiden 😁

Å vid läggning har hon börjat tjorva hur mkt som helst, vet inte om hon har ont någonstans för hon bara gråter.. Å vill helst somna vid mitt bröst.. Tidigare kunde man lägga henne i egen säng å hon låg å babbla länge tills hon somna, men nu börjar hon gråta direkt du lägger ner henne!









RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu