Milea 2 år!

Stora gumman har hunnit fylla 2 år!! Vart tog tiden vägen!! Hon pratar för fullt, är nog aldrig tyst. Hon härmar exakt allt man gör och säger! 
Vi hade ett härligt kalas med strålande väder och många kompisar. 
Vi har även varit hos Mommo där vi haft jätte skoj med mkt lek!! 
Milea har verkligen en egen vilja och är envis som en åsna! Plus lite 2 års trots på det 😁 man räkna till tusen många ggr!! Men hon är världens mest omtänksammaste barn och så full med kärlek ❤️ 

















4 mån av kärlek 💕

Lilla hjärtat har redan hunnit bli 4 mån! Hon är 64,5 cm lång å väger 6930g. Hon är en väldigt nöjd liten tjej som alltid har ett leende på läpparna 💕
Hon har däremot börjat bli blyg, speciellt för killar. Hon blev jätte blyg för moffa och för min kusins kille. Vi provade flera gånger men läppen börja darra på en gång.. 
Hon har mer kontroll över händerna å försöker verkligen ta fast i saker, i bland lyckas hon hålla dem i handen en stund. Hon vill inte ligga ner i vaket tillstånd!
Hon låter som ett monster när hon börjar bli trött, när hon är övertrött gallskriker hon å vägrar in i det sista .. Hon äter fortfarande på natten, men sover hela tiden så det gör inget. Hon är väldigt morgonpigg och vaknar oftast vid 6. 









RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu