Bakdag!!

I dag har jag bakat mest hela dagen :-) blev glutenfria frukostfrallor å chokladbiskvier med citronfyllning..


The final countdown!

Mvc besöket gick bra, förhoppningsvis är det bara 1 besök kvar, om nu den lille tänker hålla sig till skrivet kontrakt!! :-)

Just vaknat upp från en liten power nap på 3 timmar!!! Var tydligen jätte trött ;-) men det är ju nu jag ska passa på att sova mkt så då gör jag det..


Förändras? :-)

Det är verkligen mkt som förändras när man är gravid :-) jag har alltid varit en sån person som sover jätte tyst så folk tror att jag dött, har knappt rört mej å varit allmänt still å tyst på natten.. Men nu har lilla jag tydligen börjat snarka så högt att älsklingen måste byta säng ;-) vet inte om det är lite värre nu med en förkylning oxå men jag hoppas det försvinner sen :-)

Nu ska jag göra mej klar för ett besök på mvc sen kommer min fru Elin å dricker kaffe!!


täppt eller vad??!!

nu börjar jag verkligen bli less på denna täpta näsa!! inte nog med att jag haft den typ sen v 12, nu har jag blivit förkyld oxå så får ta nässpray typ hela tiden.. men förhoppningsvis är det inte så länge kvar nu å jag litar stenhårt på alla nr dem säger att den försvinner efter förlossningen..

Nu är det bara 19 dagar kvar, fortfarande en liten å nätt mage =) men desto värre med svanskotan å ryggen, har svårt att vända på mej i sängen, svårt att stta mej ner å ännu svårare att ta mej upp sen..



Dags för mvc besök i morgon, alla prover ska tas å en sammanfattning av graviditeten ska göras, ska bli kul å se vad sf måttet ligger på.. tyckte det var så lågt förra gången, då låg det på 33 å då var jag i v 36..
men men, hellre en liten å nätt mage som man kanske då kan bli av med ganska snabbt s länge bebisen växer som den ska =)


Jag är jag igen!!!

Äntligen har jag fixat mina naglar igen! Har saknat dem otroligt mkt :-) denna gång kör jag med gelé, ska bli spännande att se hur dem sitter på mej.. Både jag å Josse hade lite idetorka så det blev vita med glitter å turkosa plattor, stilrent å fräscht :-)


Onsdag!

I dag har älsklingen varit hemma från jobbet å vilat handen som han gjorde illa, som tur var så var det ingen fraktur så inga åtgärder krävdes.. vi har tagit det väldigt lugnt i dag.. gjort lite ärenden på Lulebo, ätit en mjukglass på kvantum å suttit ute å solat en stund.. nu på kvällen drog vi ut på en kvällspromenad vilket var riktigt skönt! Nu sitter vi bara å inväntar Grey´s =)

Planerna jag har just nu är att bli av med mitt röda hår! har ju inte råd att gå till frisören så det blir ett hemma projekt igen =) synd bara att man ändå har hyffsat långt hår, går säkert 3 förpackningar blekning å 2 förpackningar färg, ,men det blir ändå betydligt mkt billigare än hos frissan.. nån gång när jag blir rik så ska jag unna mej färgning hos frissan, nu klipper jag mej knappt.. typ 1 gg/år.. ska dock toppa igenom det sen!!
men när jag ska ta tag i detta vette tusan, antingen gör jag det i morgon eller så väntar jag till efter 30 års festen vi ska på i fall håret blir katastrof ;)

Annars är det jätte skönt att vara ledig, men tycker det är lite svårt att fördriva dagarna, blir så lätt rastlös!! men men , ska till nästa vecka dra i gång med lite storbak.. ska bakas glutenfritt bröd å en hög med fika så det finns ett tag under sommaren =) blir bl. a chokladbiskvier m. citronfyllning, muffins, snickerskaka, nougatkaka å frukostfrallor =) 

It´s a new day!

Varför ska det alltid blåsa i denna stad?? solen värmer ju fint, men vinden gör sitt.. brrrr..

undra hur dagen ska spenderas då? måste ev hämta hem älsklingen från jobbet under lunchen, han har råkat klämma handen rejält så kan nog inte köra hem motorcykeln.. sen ska Corran komma efter skolan för det är stall i dag =) tror Benny får följa i dag utifall det blir uteritt ;)

blir tokig på min dator, varför ingår det aldrig microsoft word när man köper nytt?? försökte skicka in mitt förlossningsbrev, men tydligen så verkar det inte funka för att jag har office works eller nåt sånt..gjorde ett nytt försök i dag, annars får jag låna ngns dator som har word =)

näe, nu ska jag hänga lite tvätt!

slänger in en liten bild på lillmagen i v 37, är som skönt att den inte är så stor =)


J*kla väder...

Hur uttråkad kan man egentligen bli? Vaknade först vid 6 å gick ut med hunden.. Kunde somna om till 8.. Gjort absolut ingenting så gick å la mej å vila vid 12:30 å sov till nästan 15, det var skönt!! Nu är det snart middag, men sen då!!! Någon som vill ha främmande?!

I dag har vi avklarat 90% av graviditeten :-)


Första dagen...

I dag är det första lediga dagen =) trist med vädret, tycker det räcker med en sån dag, för i går hann vi med städning å tvättning.. men men , finns väl alltid saker att göra.. tänkte ta tag i vårat sovrums fönster å Cornelias fönster då dem är skyddade under tak så då skitar inte regnet ner dem på en gång..

Lite rensning i garderoben tänkte jag oxå ge mej på.. åtminstone sortering, har bara kastat in allt å det är endast ett fåtal kläder jag kan använda..

I eftermiddag kommer mamma å Uffe, de ska sova här i natt då jag ska skjutsa dem till kallax i morgon.. Mammam fick en resa till Kreta i 50 års present av Uffe =) på kvällen ska vi till Josse så mamma får sig fina naglar till resan.. mina tar vi sen =)

Med graviditeten närmar det sig med stormsteg. bb väskan har jag börjat packa, tycker det är lite svårt att veta vad jag ska ta med, men har fått lite tips..sen undrar jag om man ska skriva ett förlossningsbrev?? har någon gjort det??
Var i alla fall till bm på onsdag, sfmåttet låg på 33 så lite lägre än den veckan jag befinner mej i, hjärtljuden låg på 156 å huvudet låg neråt med fortfarande ruckbart..dit igen den 30/5, då tas alla prover igen å vi sammanfattar min graviditet =)
Känner verkligen av när det blir soligt å varmt, alltså shit vad jag sväller.. får knappt in fötterna i ett par flip-flops!! tårna ser ut som prinskorvar å är omöjliga att böja på, hahaha!!

näe nu ska jag göra något vettigt!

Helg!

Så välbehövligt med lite ledighet, har varit helt slut i veckan å känt mej super irriterad å har haft noll tålamod.. Så propparna har brunnit ganska ofta på jobbet, vilket inte känns kul :-(
I dag har vi bara varit hemma å tagit set lugnt, var på en liten kvälls prommis då jag har så jobbigt att sitta..

Bebben mår oxå bra, sparkas å bökar på för fullt.. Börjar nog fixera sig nu, har haft så ont mellan benen å magen börjar sjunka neråt .. Men än är det lite jobbigt med andningen.. Hoppas det lättar lite grann i alla fall :-)

Nu börjar det bli dags att stänga dem blå.. Ha en trevlig helg allihop!


Bokat läkarbesök!

Nu ger jag upp!! Nästa vecka ska jag till läkaren som fasiken får ta å sjukskriva mej mina 2 sista veckor på jobbet.. Har så mkt sammandragningar, ont i svanskotan, helt hopplöst trött å orkeslös å min rygg gör jätte ont.. Nån måtta får det vara! Så den 15/5 är det dags :-) *håller tummarna*

Har överlevt dagen men är trött som tusan så ligger redan i sängen.. Öppning i morgon så upp med tuppen, så hoppas på en natt med SÖMN!!

God natt gott folk :-)


Amningsbh..

kanske är ute i FÖR god tid, men skönt att göra bort det.. =) tog allas råd å gick upp en strlk så gott det gick.. lite kritik vill jag dock ge till just Lindex denna gång, jag har en väldigt liten byst men behövde tydligen en välsigt mkt större strlk än jag trodde, men vissa av amningsbehåarna gick inte upp till mer än D kupa!! alltså hallå, tänk då dem som har en D från början å behöver 1-2 strl större å kanske inte vill gå på Eleonora Laura (eller vad den nu heter) å köpa en för 600..
jaja., en av modellerna fick jag i stället gå upp en strl runt om så kupan skulle passa å en av modellerna fanns det i lite större..
dem här blev det i alla fall, en lite finare å en vardaglig =)





I dag var det ju som fredag igen å vi har absolut inga planer för helgen, förrutom att hälsa på hos Ronnie å Mia =) någon som vill göra något?? ska väl kanske ta å plantera lite blommor i alla fall om jag orkar =)
stängning på jobbet å i dag blir det en sen stängning, har sista barnet till 17.30.. men vad gör det, det är min sista fredagsstängning!! sen får jag stryka ytterligare en vecka på schemat å då återstår bara 4 veckor!!! å då är 2 av dem 4 dagars veckor, det gillar vi!! synd att kristi himmel inte inföll på en fredag, men men skönt med ett avbrott ändå å sen slutar jag på en torsdag =)

Hittade även en liten kofta i går till bebben, tänkte som att det kan ju faktiskt vara ganska kyligt i juni så en kofta i 50 måste man ha =) till det hittade jag en söt lite röd/vit randig mössa, har nå dille på mössor tror jag, vette tusan hur många som ligger i lådan.. fast det är ganska många som kommit med i startpaket å grejjer å dem gillar jag inte riktigt..

I kväll måste jag nog slänga in en färg i håret, utväxten ser inte ok ut å färgen är lite blaskig.. hade som tänkt vänta tills det börjar närma sig, men jag får fräscha till håret igen eller efter.. funderar lite på att bli ljusrae, inte blond men nån jätte ljus brun med ljusa slingor.. men då tror jag att jag måste ha professionell hjälp annars slutar det bara i katastrof!

Näe gott folk, nu ska jag göra nå vettigt innan frukosten kallar =)

ha en trevlig helg.. 

Mvc besök..

I dag fick jag äntligen gå på mvc, min bm var sjuk så fick nöja mej med verksamhetschefen som är bm i grunden :-) hade inge speciellt ändå jag ville ta upp, bara kolla att allt såg bra ut .. Jag följer kurvan bra å växer på, hade gärna nöjt mej med magen som den är nu, men mkt händer dem sista veckorna! :-) ska försöka njuta sista tiden, tycker om att vara gravid, om man bortser från mina små krämpor, å jag tror jag kommer sakna magen å alla sparkar.. Jag känner mej ganska "fin" bortsett från all extra vikt, fast är kanske den som gör det ;-) har alltid varit sååå mager så kläder har inte suttit så fint å nu fyller jag ut kläderna å jag känner mej fin..

Redan torsdag i morgon! Veckorna rusar i väg, slutar 13 i morgon så ska på stan å söka amningsbh.. Hittade på Lindex en skön, men vet inte om den fanns i rätt storlek.. Men ni som börjat amma, räcker det med en storlek större än vad jag har nu??


ledigt..

har varit så skönt att vara ledig i dag.. har varit lite rastlös men samtidigt för slö å orkeslös för att göra speciellt mkt.. drog ett varv med dammsugaren å plockade bort allt som låg framme.. sen har jag varit ute å påbörjat krattningen av gården.. insåg att vi har ganska stor gård att kratta nu å det verkar finnas en hel del blommbänkar som jag får göra fina sen =) nu vill jag plantera lite blommor i krukorna så det känns vårigt, sen måste vi införskaffa ett utebord på en utav altanerna..

i morgon ska vi äntligen besöka mvc å få lyssna på hjärtat å se om bebben växer som den ska.. jag får säkert oxå lämna nåt prov av nå slag skulle jag tro, men jag mår bra så det är nog inge fel på mej =) äter mina niferex fast jag har toppen järnvärden, men kunde vara bra att ha lite depåer att hämta från..

allt är som klart inför bebbens ankomst, bara små fix kvar som bädda säng å ställa i ordning skötbord å dylikt.. men allat som behövs är inköpt å klart =) så nu är det bara den eviga väntan kvar..!! men ska försöka njuta av lugnet å försöka sova så mkt jag bara kan å ladda batterierna fast jag jobbar heltid än..

beställde mej en ny ring från Design Stockholm som hade en kampanj på campadre, super nöjd med den =)




nu sitter jag bara å väntar på att älsklingen ska komma hem från Pajala..sen äta middag å kanske ta en liten promenix..

God kväll på er!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu