Nya jobbet..

Var i dag och hälsade på på det nya jobbet.. Mkt intryck, mkt nya rutiner som man inte är van vid.. Allt känns ju som kaos när man börjar på ett nytt ställe och man tror aldrig man ska komma in i det.. Men efter en vecka eller två så brukar det flyta på ganska bra :-) överlag verkar det vara en trevlig förskola å trevlig personal .. Så det blir säkert bra!


Jun. 14, 2013

Börjar bli riktigt less på bloggen när texten jämt faller bort!!!

Hur sin helst så ska milea börjas skola in redan den 7 aug, då har vi en mjukstart i 3 dagar, sen kör vi i gång ordentligt den 12 aug. Går allt bra så börjar jag jobba den 19 aug. Ska vara med på en planeringsdag den 12 el 13 aug. Känns lite drygt att det är så långt bort, har ingen aning om vad det är för fsk men som sagt så var det bara till 31 dec så det är bara att stå ut ett tag :-)
Känns bara mer när man vill hem till milea :-)


Tidigare start!


Fått jobb 👍

Helt perfekt att jag fått jobb innan jag ens börjat :-)
Fått hela hösten i antnäs.. Aldrig varit där men det blir säkert bra :-) hade ju önskat något lite närmare men pga förturen måste jag ta det erbjudande jag får för att inte tappa förturen..

Egentligen skulle jag ha börjat 12 aug men det funkar inte för oss, så ska försöka få inskolning till milea lite tidigare .. Annars var det ok för rektorn att jag började 9 sep..

Snart blir stumpan 1 år! Helt sjukt vad tiden springer i väg, ska verkligen njuta hela sommaren tillsammans med henne.. Åka på stranden å mysa på!!


Jun. 06, 2013

Texten försvann..
I går tog vi det tunga beslutet att hitta ett nytt hem till Willis 😔
Vill att han ska få den riden han behöver och just nu har inte vi den tiden.. Så i stället för att bara vara irriterad på honom så känns det bättre att han för ett hem där han är i centrum 😊
Klart jag känner att jag sviker han, men sviker nog han mer om vi behåller han.. Han kommer få flytta ut på landet där han får springa och vara ute, å till en familj som kommer se han som deras barn 🐶
Han flyttar inte långt bort så vi kan alltid åka och hälsa på, för att se hur han har det 😊


Tungt beslut..


Veet kampanj!

Nu har jag testat dem olika produkterna!
Jag gillade electrical roll on kittet då det var smidigt och enkelt att applicera vaxet. Resultatet blev också bra, väldigt lena ben! Däremot tyckte jag inte att jag fick med några hårstrån när jag skulle vaxa några dagar senare, för att få bort dem tunna håren. Så det gäller att spara ut för att få bästa resultatet enligt mig.
Precision vax tyckte jag var lite svårt! Jag smetade ut vax på för stor del på en gång och råkade därför få med väldigt mycket av ögonbrynet! Men alla ljusa små hår försvann som man annars inte ser. Så applicera på små ytor så blir det nog ett klockrent resultat. Tyvärr ville jag inte testa hakan eller överläppen.

Feedbacken av remsorna har varit att dem har fungerar bra! Lätta och smidiga att använda!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu