Nu =)

nu fick jag äntligen till det !!!

Arghhhhh

om min blogg ser konstg ut så beror det på attt jätte duktiga jag försöker mej på att ändra den, men inget vill fungera!!!!! men jag ger mej inte, tidsnog kanske den blir OK =) ni som kanske kan mer om bloggar, varför fungerar det inte när man tar en annan bloggdesign? det funkar när man förhandsgranskar men sen när jag öppnar bloggen är det ngt helt annat!! Hjälp mej!

Test


Lördag..

I dag har varit en kreativ dag.. vaknade vid 7.30 å var lite trött i ryggen, så klev upp å började med dagen.. Lägenheten har storstädats, håret har färgats, en tripp ut tilll storheden för at inhandla diverse saker.. blev självklart lite tll bebben <3



gult passar ju till båda så det fick det bli, tyckte det var så gulligt =)

efter storheden for vi till Teknikens Hus för att fira Cornelia som fyller 9 år på måndag! så i morgon ska tårtan bakas, ,då hon kommer till oss på måndag.. så får vi fira henne här hemma också med släkt å vänner =)

Bebben känner jag också av hela tiden nu, känns helt otroligt när den rör sig därinne.. väntan känns så lång!!






De tar sig för lillmagen =)

nu mys i soffan!!!


tung dag på jobbet..

märker av att jag är i en ny trötthets period.. i går slocknade jag 20.30 å var ändå döendes trött när kl ringde 6.. väl på jobbet var en av mina kolleger hemma å självklart fick vi ingen vikarie.. så från kl 14 var jag ensam med 16 barn, alltså under mellis tiden å påklädningen.. men men , allt går bara man vill å humöret lyckades jag hålla uppe trots min irritation på barnen när man bara får tjata =) till råga på det var jag tok hungrig efter den super äckliga maten som serverades, spenatsoppa med kassler, huvva!! känner tröttheten komma smygandes, så nu hopp i duschen innan jag blir för trött..

Hjälp mej! :-)

Kan någon hjälpa mej? Har börjat blogga via telefonen, blogg.se appen.. Men jag lyckas inte ladda upp några bilder, vad gör jag för fel??


Vårt underverk!

Har varit nu på ul, helt sjukt va otroligt häftigt!! En väldigt livlig krabat låg därinne, men ville inte avslöja sig själv om den är en flicka eller pojke :-) så vi får vänta till den kommer.. BF är 17 juni så vi hoppas 2 v innan :-)

 


Ultraljud!

I dag är det äntligen dags för ultraljud! Kommer med info senare :-)


Förhoppningsvis tillbaka igen =)

tänkte ge mej på att FÖRSÖKA blogga igen =) bloggen är dock väldigt tråkig, men orkar inte göra någon avancerad sak då jag fattar noll =)
Väldigt mkt har hänt sen sist!! har träffat en helt underbar kille, har fått en otroligt fin bonusdotter på 9 år och till sommaren kommer vårt gemensamma barn =)
vi bor nu på lerbäcken i en 4:a och trivs jätte bra! jag jobbar på Kronan å kommer vara där tills bebben kommer.. personlig assistent jobbet har jag sagt upp å snart är det färdig åkt med caddyn oxå.. ska bli så skönt att slippa den!!
på tisdag är det dags för det första ultraljudet å jag längtar som tusan!! vill bara inte bli tillbaka flyttad så väntan blir ännu längre!! hoppas att det går att se könet <3 mycket skulle underlätta om man visste, men det gör inget om man inte ser.. mkt har vi hunnit inhandla till knodden, som bilstol, spjälsäng, kläder  lite diverse andra saker.. vagnen ska beställas här framöver.. har velat fram och tillbaka med dessa barnvagnar, men kommit fram till att en fyrhjuling är något för mej =) så det blir en emmaljunga city cross!
ska försöka hålla er uppdaterade om vad som händer å sker =)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu