Vilken helg!! ☀☀☀☀

I helgen har vi bara varit ute och myst! Vi har ätit ute, sovit ute å lekt massor! Milea sätter verkligen ALLT i munnen!! Så man får vakta henne hela tiden.. Både fredag och lördag styrde vi upp grillning med grannarna på vår nya gemensamma uteplats :-)


Hundfria!

När mamma å Uffe var i stan tog dem med sig Willis till vyöni :-) han trivs då jan kan springa och vara ute hela dagarna om han så vill, å jag ska vara ärlig å säga att det är grymt skönt!! Har ständigt dåligt samvete för att man inte har tid att träna med han.. Å jag kan säga att det behövs mkt jobb med han! Han behöver social tränas omg!! Han märker revir hos andra 😡, han hoppar och skäller och morrar å reser ragg till allt och alla! Men han är även jätte mysig 🐶

Det har det kläckts många barn nu! Den 1 maj kom mina systerbarn, en liten Tea och en liten Ville :-)
Den 8 maj kom Jessi å Perras Wille :-)
Och i dag kom Robert och Johannas flicka!

Än har vi bara hunnit träffa Tea och Ville.. Milea var lite sotis när jag höll bebisarna å ville bara komma upp i famnen, mamma🐷 som hon är just nu!

Hon går i alla fall hela tiden nu, har inte alls krypt.. Ramlar hon ställer hon sig upp direkt och går i väg :-) hade dock lite svårt att gå i stövlar, gjorde 2 ansiktsdykningar!

I morgon kanske vi får träffa kusinen Milton och Alfons!


Mitt allt <3

 
 
 
 
Tiden går verklligen så fort! tänk att stumpan redan knallar runt =)
I dag har vi varit och hälsat på Miléas kusiner, Tea och Ville.. men sååå söta dem var och man blir ju absolut inte sugen på en till ;)
 
 
 

Nu går hon!

Nu kan man nog säga att stumpan går! Hon kan än inte resa sig från sittande utan måste ta hjälp av något för att komma upp men sen knallar hon bara i väg!

I dag fick vi även bekräftelse på förskola ! Fick på den avd vi ville ha så det känns skönt, fast det känns jobbigt att hon ska börja så tidigt.. Lite jobbigt för mamma ❤


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu