Tung vecka 😩

Blev verkligen en tung vecka!! Nästan full barngrupp men inte full personalstyrka, vi har jobbat på 2 hela veckan.. Det har gått jätte bra, men klart man är lite mer sliten än vanligt.. Fogarna känns rejält å nu är det soffläge hela kvällen med vetekudden!!
I går for Benny och jobbade i först Hudiksvall och sen vidare till Östersund så jag är själv hela helgen.. Men det går bra, lite jobbigt när man jobbar å ska hinna med hunden oxå.. 🐶
Nä lite tv innan jag kryper ner med mina små änglar 👼🏼


Ännu en helg som gått.,,

Helgerna går alldeles för fort!! I går var vi på Leos å sen lekte vi ute hemma hos oss. Jens å Alicia var oxå med och har sovit hos oss, ungarna var säkert ute till 18:30.. Så dem somnade ovaggade när vi sövde dem vid 21.

Ny arbetsvecka i morgon med Apt på onsdag 😩 känns som att det blir en tung vecka, förra veckan hade vi så mkt sjukdomar så vi hade endast 6 barn, så får se hur många som är tillbaka på måndag då det är många som har vattkoppor..

På lördag ska jag till frisören och fräscha till håret, blir endast klippning denna gång 💇🏼







Lite nytt till bebisen 💕

Lite nytt måste ju bebisen oxå få och inte bara ärva 😊







På torsdag är det dags för första mvc besöket 🙈 har inte haft behov av att gå, men nu måste en massa prover tas.. Ska bli kul å äntligen få lyssna på det lilla hjärtat som slår ❤️❤️❤️

Långledig..

Så skönt med några dagars extra ledighet!! Får inte sovmorgon men får ta det lugnt på morgonen å behöver inte stressa i väg. Mamma kom hit i torsdags kväll.. Så på fredag var jag först å fixade naglarna på morgonen.. 


Sen for vi en sväng på stan.. Tog bussen för enkelhetens skull och ungarna tycker det är så roligt att åka buss..


På eftermiddagen blev vi bjudna på middag på savoy efter att Benny hjälpt dem med nå jobb..
Åt en torskrygg med skaldjursrisotto, gott men väldigt mastigt å lite för mkt salt för min mage.. 




Får vi se vad vi hittar på i dag 😊

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu