Ny familjemedlem :-)

I morgon åker vi till Skellefteå och hämtar hem vår nya familjemedlem :-)
Willis är en blandning mellan dansk/svensk gårdshund (75%) och papillion (25%) å han är så fin!


1:a tanden!

Gumman har fått sin första tand =) tyckte hon varit ovanligt gnällig å dålig på att äta, å nu vet jag ju varför =)
än går den inte att få med på foto, den har just tryckt igenom så man känner den bara..
 
Nu är vi hemma efter julfirande i Vyöni.. alltid skönt att komma hem till eget, till sina rutiner å framförallt sin egen säng =)
Julen var mkt trevlig å det var så kul att alla kunde komma dit, å äntligen fick jag träffa Alicia också, å vilken sockertopp!!
 
 

Eget rum?

När har ni där ute börjat lägga era små i eget rum?
Milea har sovit i våran säng fram till ca 4 mån, sen började hon ta upp halva sängen så vi drog spjälsängen nära med en sida borttagen.. Nu har jag monterat tillbaka den å hon sover nu helt i egen säng :-) men vette tusan om jag vill sätta henne i eget rum än, vill ju ha henne nära ;-)
Måste man börja vänja dem redan nu?
Hur gör ni?

Näe nu försöka sova, blir nog en tidig morgon då gumman somnade före 18..


Fredag i morgon!

I morgon har vi sista babymassagen.. Vi hann bara gå på en, men det var trevligt! Gumman var mest nyfiken på Annika å alla andra barn å låg inte så still :-)

Sen fundera jag på att kanske baka lite.. Jätte länge sen jag gjort biskvier å nu ska jag prova ngt nytt! Tänkte göra en hallon/citron fyllning å doppa i vit choklad :-) i stället för dem vanliga som är goda dem med, men måste testa!
Alltid bra att ha lite fika i frysen om man får oväntat besök av någon :-)


Onsdag

Redan onsdag i dag :-) undra vad denna dag har att erbjuda? Vi är ju billösa ännu ett tag till.. Kanske tar en liten städdag :-) eller så slöar vi bara på :-)
Snart är det jul! Å då åker vi upp till mamma å Uffe.. Jens med fam å Jenny med fam firar oxå där med oss, vet inte när jag har firat med dem?! Säkert över 10-12 år!!


6 månaders kollen!

I dag har vi varit hos doktorn :-)
Gumman utvecklas bra, men läkarn tyckte det var lite dåligt att hon inte rullar runt.. Men inte vet jag, är det så noga! Hon kan så mkt annat :-) hon går upp i krypställning å står å gungar sig fram, hon sitter nästan själv, hon är stadig på benen å kan backa bakåt å snurra runt! Men men får väl hårdträna ännu mera på golvet, hon tar sig nästan runt men armen är i vägen, sen är hon inte så intresserad att ta sig runt.. Men jag tänker inte stressa upp mej över det, alla barn är olika å utvecklas olika!

Vikten hade hunnit bli 8350g å hon har blivit 68,5 cm lång :-)


Babymassage

I dag kunde vi äntligen få vara med på massagen.. Gumman är fortfarande snorig å hostig men det börjar lugna sig.. :-)
I morgon är det dags för 6 månaders koll hos farbror doktorn..

Tiden verkligen rusar i väg!! Gumman utvecklas varje dag å snart kryper hon nog i väg, hon stället sig i krypställning å drar i väg med benen men tyvärr blir armarna alltid kvar så i bland blir det en drutt på näsan :-) hon sitter nästan helt själv, kan svaja till lite men parerar oftast själv tillbaka! Munnen går i ett på henne å hon verkar älska sin egen röst, låter som ett monster!! :-) spegeln är en stor favorit å även gåstolen :-)

Har slutat amma, gröt äter vi till lunch å välling på kvällen.. Smakisar jobbar vi på, inte riktigt förtjust i burkmaten än :-)

Hon sover hela nätterna, somnar mellan 18-19 å sover oftast till 7.. Skönt tycker mamma!!! :-)

I helgen har jag och Cornelia bakat lussekatter för första gången, trodde det skulle bli svårt med glutenfritt men dem blev skit goda!!

Tapetserat har vi oxå hunnit med och byggt fotovägg, så nu är det bara köket kvar att tapetsera men det blir typ till sommaren :-)

En liten update om vad vi gör :-)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu