Full fräs!!

3 månader ung å gumman börjar rusa runt i gåstolen!! Är det kanske inte lite tidigt?! :-)
Men hur skönt som helst, får jag lite avlastning! Blir tungt å bära på henne om dagarna å hon är ju inte super nöjd på golvet..

I dag har vi bara varit hemma å storstädat, blev även en ommöblering i vardagsrummet, hel nöjd!! Nästa helg åker kanske dem nya tapeterna upp, spännande!!

Nu ska jag gå lägga gumman som slockna i famnen i kväll, så mys!!


Det gick ju bra!

Gumman har sovit jätte bra i egen säng :-) jag tog upp henne å gav mat 01:30 sen la jag tillbaka henne :-) men när hon skulle äta vid 5:30 fick hon komma över i våran säng :-)
Skulle ändå väcka henne tidigt då vi ska med pappa till Kalix ..


Sova egen säng :-)

I dag har jag lagt gumman i egen säng :-) lite test å se hur hon sover.. Jag tycker det är så mysigt att ha henne nära å det är så enkelt när jag ska amma på natten men nån gång ska hon ju sova i egen säng så lika att börja träna lite :-)
Hon somnade då som en stock 19, sen vaknade hon till nyss å hade tappat tutten, fick mej ett smile innan hon somnade om..

Mammas hjärta ❤


vill ha!!

Till mej:
 
 
Till gumman:
 

Ny åkpåse!

beställde mig en ny åkpåse i dag =) försökte hitta på tradera men dem blir så pass dyra att jag lika kan köpa en helt ny i stället.. denna blev det i alla fall:
 
 
The Buppa brand..
 
tror den blir bra =)

Vad är det för fel.. =(

Gumman har nå konstiga saker för sig.. hon kan vara jätte glad å skratta å från ingenstans kommer ledsen munnen å hon blir helt hysteriskt ledsen.. man riktigt ser paniken i hennes ögon å hon bara stretar med hela kroppen.. vet inte vad det är som händer med henne å blir helt orolig =( vet inte om hon blir rädd?, blyg? eller har ont? men jag tycker det är så märkligt när det bara kommer så där på en gång.. måste kanske ringa BVC å fråga om råd, är säkert inte så mkt man kan göra.. kanske bara en utvecklingsfas å man får försöka trösta bara så gott det går..
 
I dag ska vi i alla fall till hertsö kyrka, där dem har lite av en öppen förskola å lite babysång.. var där förra veckan å det var riktigt trevligt =) om inte annat komma ut å inte bara se dessa 4 väggar =)
sen efter maten ska vi åka å hämta den nya vagnen vi köpt.. hittade en på blocket för 1000 kr, den är dock röd.. men då har vi en svart å en röd såå det spelar inte så stor roll.. vill bara ha en smidigare vagn när man är på stan å dylikt..=)
 
sen får vi se vad veckan har att erbjuda.. blir nog promenader i alla fall, sova så länge vi vill å bara mysa på =)
 
kram på er!

3 månader <3

I dag blir gumman hela 3 månader! tiden verkligen flyger förbi.. i dag ska vi även ta 3 månaders vaccinet, ska bli spännande attt se hur hon reagerar på dem sprutorna.. är lite orolig när hon ska ta dem, kommer nog göra ont i mamma hjärtat..
 
Till helgen har vi inga planer alls, så vi får se vad vi hittar på.. blir nog en lugn helg skulle jag tro =)
 
Näe, nu måste jag passa på att plocka här hemma medan gumman sover!!

Miléa Märta Greta Björnfot

Nu har gumman fått sitt namn =) den 15 september hade vi dop i Gammelstads kyrka å hon var otroligt snäll =) förrutom när prästen döpte henne, solen var rätt i ögonen å ligga ner är inte nått hon gillar =)
 
efteråt hade vi fika i en lokal här hemma, mkt trevlig var det =)
 


 

Nu så!!

Vet inte riktigt vad det är med gumman.. Hon somnar så gott när jag lägger henne, men sen börjar hon gråta i sömnen å det tar en lång stund innan hon vaknar till å blir lugn.. Å då är hon ju självklart pigg igen.. La henne vid 20:30 å hon sov kanske till 21:30 å nu 22:45 somnade hon äntligen om, hon ville bara ligga å prata :-)

I morgon kommer moster Helena å hälsar på :-) ska bli skoj det är så länge sen vi träffat henne !!
Å på torsdag ska jag hänga med Elin :-)

Nu försöka sova! God natt


Regn å rusk!

I dag var det inge vidare väder så vi myser på inne :-)
Gumman sover lunch å jag passar på att göra allt jag inte hann i går när hon bara sov 30 min på HELA dan!!
Hon somnade som en stock 19:45 men hade nog en otäck dröm för hon börja gallskrika vid 21 å var vaken till ca 22.. Men sen somnade hon gott :-)

Vi bakade även glutenfria kärleksmums i går, dem blev riktigt bra! Inte alls den här skumgummi känslan man kan få..

Näe nu vaknade gumman, blev i alla fall 1 timmes vila :-)


Promenad

I går tog jag å gumman en lång härlig promenad! Har som vanligt lite smått nageltrång i ena stortån så var lite rädd att gå, men jag chansade :-)
Men i morse när jag vaknade så gjorde ju den andra stortån svinigt ont så jag får knappt på mej skorna, så ingen promenad i dag :-( mina naglar växer väldigt konstigt så krävs typ ingenting för att jag ska få nageltrång :-(
Men kanske i morgon att vi kan gå en kortare sväng :-)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu