Vad är det för fel.. =(

Gumman har nå konstiga saker för sig.. hon kan vara jätte glad å skratta å från ingenstans kommer ledsen munnen å hon blir helt hysteriskt ledsen.. man riktigt ser paniken i hennes ögon å hon bara stretar med hela kroppen.. vet inte vad det är som händer med henne å blir helt orolig =( vet inte om hon blir rädd?, blyg? eller har ont? men jag tycker det är så märkligt när det bara kommer så där på en gång.. måste kanske ringa BVC å fråga om råd, är säkert inte så mkt man kan göra.. kanske bara en utvecklingsfas å man får försöka trösta bara så gott det går..
 
I dag ska vi i alla fall till hertsö kyrka, där dem har lite av en öppen förskola å lite babysång.. var där förra veckan å det var riktigt trevligt =) om inte annat komma ut å inte bara se dessa 4 väggar =)
sen efter maten ska vi åka å hämta den nya vagnen vi köpt.. hittade en på blocket för 1000 kr, den är dock röd.. men då har vi en svart å en röd såå det spelar inte så stor roll.. vill bara ha en smidigare vagn när man är på stan å dylikt..=)
 
sen får vi se vad veckan har att erbjuda.. blir nog promenader i alla fall, sova så länge vi vill å bara mysa på =)
 
kram på er!

Kommentarer
Postat av: Erica

Hon kanske är känslig mot mjölk?

2012-09-24 @ 18:18:27
URL: http://humilis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu