Vill inte sova!

Nu dem senaste kvällarna har gumman somnat så gott vid 19 för att sen vakna typ 1 timme senare å är jätte ledsen.. För 2 nätter sen hade hon nog en mardröm, hon var alldeles svettig å skrek så vi tog upp henne å hon somnade inte om förrän 22:30, kvällen efter det vaknade hon oxå men då somnade hon om innan 21 å samma i går.. Hon fick gå runt i gå stolen å leka en stund innan hon somnade om vid 21:30.. Undra när hon kan sova i ett sträck till nästa måltid vid 3?! Jaja det gör ju inte så mkt är ju inte så att hon är vaken hela nätterna :-)

Nu är kl 9:10 å hon sover än ❤

Handlade lite kläder till henne i går för presentkortet jag hade på Åhléns å lite andra rea saker som jag hitta..


Kommentarer
Postat av: Mamma Mia

Emilia hade oxså en kort period där hon vaknade upp och gallskrek!Trodde först det var mardrömmar men de gick aldrig över så tände en svag natt lampa brevid henne för tänkte att hon kanske var mörkrädd och när hon vaknade till lätt så visste hon inte vart hon var och se där det hjälpte=)..

Svar: vi har en lampa brevid hennes säng så det är aldrig mörkt där.. det är ju inte ofta som det är gallskrik så det är ju skönt.. å hon blir skit nöjd när hon får komma upp å vara med en stund..men jag hoppas det går över snart =)
Lisa

2012-10-03 @ 12:17:21
URL: http://miahh.blogg.se/
Postat av: Mamma Mia

Jamen det gör det säkert=) Sakna säkert bara mamma då=)!

2012-10-03 @ 12:34:20
URL: http://miahh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu